Dogum yapmak istiyorum

Merhaba kızlar 24 haftalıkken serviks yumusaması oldugu için erken dogum riskim vardı dikkat ettim baya 35 haftaya kadar . Şuan 38+3 deyim bi haftadır yürüyorum merdiven inip çıkıyorum hurma yiyorum ama hiç bir dogum belirtim yok artık dogurmak istiyorum ne yapmam lazım :grinning:

Hurma ise yariyor mu acaba bnde yarin 36 olcm baslasam mi yemeye

Allah yardımcın olsun en hayırlı zamanda kolaylıkla doğurursun inşallah canım. Serviks yumuşaması dediğiniz şey vajinal muayene ile mi tespit ediliyor yoksa ultrason ile mi acaba?

Arastırdım işe yarıyor yazıyor da bakalım

Evet vajinal muayane ile anlaşılıyor . Hatta o zaman iki tane ciger geliştirici iğne vurulmuştum tedbir amaçlı .

Çok geçmiş olsun canım. Sormamın sebebi benim kasılmalarım biraz erken başladı maalesef. 21. Haftada başladı şu an 24. Haftadayız ara ara devam ediyor. Biraz endişeliyim bu konuda. Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Benim pelvis kemiklerim agrıyordu ve belimin bir noktasına bıçak saplanır gibi agrı giriyordu canım.

Anladım canım. Şükürler olsun şimdi iyisin bebeğin de iyi. Sadece kucağına almak kaldı. Allah onu da en hayırlısı ile nasip etsin canim inşallah

Cok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz sağ salim kucagımıza alırız

Amiiiin amin inşallah :palms_up_together::blush: