Doğum yapanlar bakabilir mi?

Herkese iyi akşamlar en son bebeği doğurmadan önce bebeğinizin kilosu ile doğduktan sonra ki kilosu uyuşuyor mu çok merak ediyorum cuma günü bende doğum yapıcam inşallah :smiling_face: merak ediyorum yazarsanız sevinirim kızlar

Bana tam kilo söylemedi 3 e yakın dedi 2700 doğdu

Aa öyle mi 200 300 gram fazla söylüyorlar demekki kaçıncı haftada doğum yaptınız acaba

35+5 de doğdu

Hmm anladım çok sağolun bilgilendirdiğiniz için Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıkla huzurla inşallah :smiling_face:

Benimkisi aynı dogmustu ama o biraz gidiyor doğumdan sonra 3300 gram doğdu 3 kiloya düştü sonra tekrar almaya başladı

Ultrason da çıkan kg ile doğum kilosu aynı olmuyor canım bebekte ödem olduğu için mevcut kilodan düşüyor sonra tekrar o kiloyu fazlasıyla alıyor zaten

Bana doğumdan iki gün önce bakıldı ultrasonda 3300 gr ama doktorum dedi yani ya 3400 yada 3200 olur aşağı yukarı 100 gr oynuyor cihaz dedi. Öyle de oldu 3 kilo 200 gram doğdu kızım

Doğumdan bir gün önce 3300 Gr dedi Dr 3310 Gr doğdu aynıydı yani

Hmm anladım kızlar maşallah evet öyle oluyor çocuğun kilosu 200 gram düşüyor doğduktan sonra ama toparlanıyor yine çok şükür çok sağolun cevapladığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim

Bizim doktorumuz bebeğin ultrasonda küçük durdugunu 2900 kadar hatta daha küçükte görünüyor dedi 1 hafta sonra 4.180 doğdu bebeğim doktorda şaşırmıştı doğurduktan sonra

Oo maşallah nasıl bu kadar farkla yanılmışlar :grinning:

Bana doğum yaptığım gün bakılmıştı. 3100 çıkmıştı ultrasonda. Doğduğunda 3400 gramdı. ±400 gram yanılma payı olabiliyor. Tabi doğumdan sonra da %10’a kadar bir kilo kaybı yaşayabiliyor bebişler

Hm anladım canım evet öyle düşüyor kiloları biraz gram olarak

Benim en son kontrolde 3700 lerde dediler yatış verdikleri gün ultrasonla bakarken 3800 dediler 3750 doğdu bebeğim

Bana da doğum yaptığım günün sabahı 3.900 dendi hatta zor doğum olacağını belirtmişti ama doğduğunda 3.440 doğdu

Bana da doğumdan önceki gün 3350 dendi. 3530gr doğdu.