Doğum yapan annişler 🤩

@Giz9435 @Funda merhaba canım,neyapiyorsun uz bebiş ne yapiyor :wink:

2 Beğeni

Merhaba​:heart_eyes: biraz huysuzuz bu ara galiba ilk atak dönemimiz dua edin de kolay atlatalım​:palms_up_together::cherry_blossom:

2 Beğeni

Hayırdır canım?
İnşallah kolay atlatırsınız :smiling_face::pray: @Funda

Merhabaaa canim :smiling_face_with_three_hearts:
Birbirimize alismaya çalışıyoruz , birazcikta sarılik degerimiz yuksek cikti onu dusurmek icin çabalıyoruz…
Sen neler yapiyorsun doguma da az kaldi senin :smiling_face:

3 Beğeni

Nefes almaya izin yok desene :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Hayatın en guzel anını yaşiyorsun şu an :heart_eyes:
Rabbim daim etsin arkadaşım mutlulugunuzu :star_struck:
Hakkinizda hayirlisi inşallah azaltırsıniz merak etme :star_struck::pray:
Evet benimde doğuma az kaldi inşallah .
Cok heyecanlıyım.
9 ay karnimdaki,yuzu gozu gorunmeyen,kime benzedigi bilinmeyen,
gizemli bebegimi merak ediyorum :joy:

Ve ilk hamilelik ilk bebek ilk dogum diye cok heyecan var bende.

Bebegime kovuşucam diye mutluyum o ayrı ama.
Bazı korkularım var normal oldugunu dusunuyorum
Ve biraz sakinliyorum.

Bebegime kovuşmak icin gün sayıyorum resmen.:face_holding_back_tears:
Rabbim bebeginin yolunu gozleyenleri kovuştursun sağ salim inşallah bende içlerinde dahil olmakla.:face_holding_back_tears::pray:

Sordugun için tesekkur ederim arkadaşım @Giz9435

Profilindeki bebişmiiii :heart_eyes::heart_eyes:
Eger oysa optum gozunden burnundan minnacik ellerindenn :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::bouquet::bouquet::bouquet:

2 Beğeni

@Sevane18 Amin inşallah en yakin zamanda saglikli bir sekilde sen de alirsin kucagina bebisini :smiling_face_with_three_hearts:
İnsan zaman yaklaştıkça cok heyecanlanıyor, korkuyor tedirgin oluyor ama dogum zamani Allah insana bir guc veriyor sen bile kendine inanamiyorsun :smiling_face:

Amin tüm hamile kardeslerim saga salim bebeklerini kucaklarina alsin :smiling_face_with_three_hearts:

Evet bebisim biz de seni opuyoruz teyzesi :heart:

1 Beğeni

Amin amin cok teşekkür ederim arkadaşım.:pray::pray::pray:
İnsallah rabbim güç versin hepimize :bouquet::pray:

Bol bol emzir canım bizimde öyleydi geçti şükür. Sizinde geçer inşallah​:palms_up_together::cherry_blossom:

2 Beğeni

Sorma bugün annemler gitti memlekete onları yolcu ettik oraya git gel yol ve umay çok yordu beni uyumuyor da.

1 Beğeni

Insallah canım emziriyorum saat başi toparlar insallah kisa bi sürede :smiling_face_with_three_hearts:🩷

1 Beğeni

İnşallah canım

Bebeğin doğduğu değilde 40.hafta baz alınarak hesaplanan dönemler bunlar. Atak dönemleri @jokeranne instagram hesabında var bakmak isterseniz gayet eğitici bi sayfa bilmediklerimi öğreniyorum. Umayın bu ara huysuzluğu tamamen atak dönemiyle alakalı bilmesem kıvranır dururdum.

2 Beğeni

Guneslendirin mutlaka sureye ve hangi saatlerde guneslendrcenize dikkat ederek. Sariliga enn iyi gelen sey gunes

2 Beğeni

Tesekkur ederim arkadaşım.
Mutlaka bakacagim :bouquet::bouquet: