Doğum yapan anneler'e özel 🤩

Doğum yapan anneler diger konuda uzgun zann etdim direk buldum.

Süt veren anneler sizdemi boyle baskilarla karşi karşiyamısınız?:joy::joy:

3 Beğeni

Peki bunu yaşadınızmı yoksa daha yaşamadınızmı:wink:

3 Beğeni

Çok şükur boyle soyleyenler olmadi.çünkü yaşli nesil yok etrafimda​:laughing:Hepsi köyde ve bebek minik oldugu zamanalrda hic koye gitmedim,bana akil verilmesinide sevmem yani,kucuk değilim sonuçta ve neyin ne olduğunu biliyorum,Oyle soyleyen olsada gülüp geçerim​:laughing:,sadece sezeryen olduğum için kaynanam o zamanlarda ayağini kalin giy,hava sıcak,yaniyoruz dışarida aman disarida fazla oturma yeni doğum yaptin,sıcak çorba iç falan boyle seyler soyledi.Bana komik gelirdi sıcakda bana nasil soguk ola bilir falan diye,ama aslinda dogru soyluyor,sicaklardada insan hastalana biliyor,hele lohusa doneminde daha dikkatli olmak gerekiyor,annem beni dogurdugu donemde çamaşir yikayip ocak ayinda disarida sermiş,bacaklari tutulmus 40 gun anneannem bakmis bana ve anneme,destek almadan yerimden kalkamigordum diyor,bacaklarini hiss etmemiş uzun sure​:confused:

3 Beğeni

Bir çoçukla boyle olmuyor bence,en azindan bende olmadi.2-3 ćocukla diyemiycem artik​:joy:yaşamadan bilemeyiz.İnsAllah en kisa zamanda deneyimleyeceğim,bu konu altinda buluşuruz tekrar​:laughing:

2 Beğeni

Ilk resimdeki butun söylemlerin hepsini duydum herkes sirayla bir sey diyor :smile::smile:
Allahtan kimseyi takmama gibi ozelligim var sadece arada bazen sinir oluyorum :smile::smile:

3 Beğeni

Bana da aynısını dediler.
Bir de sezaryen mi normal mi diye soruyorlar sezaryen diyince hıı diyorlar çok kırılıyorum. Oturdum agladım

3 Beğeni

@Cansu canini sıktığına değmez arkadaşım dogumun ikisi de zor bence hatta sezaryen daha zor bir suru acisi agrisi oluyor niye böyle yapıyor bazi insanlar anlamlandiramiyorum

3 Beğeni

Evet ya sezeryan daha zor.
Bunu yalniz biz değil doktorlarda soylemişki normalden zor olan sezeryan dogum.7 kat kesiliyor dikiş falan ooooo​:face_with_peeking_eye:
Bunu bildigim halde sezeryan dogumu destekledigime inanamiyorum

1 Beğeni

İkinciyi bi doğur o zaman goruceksin :joy:
Ablamda iki cocugu var 4 ve 2 yaşında aynen bu şekilde :joy:
Bazen delirdigini goruyorum :joy::joy:

1 Beğeni

İnsAllah Allah bana sakin bir bebek nasip eder ayni babasi gibi​:joy:o çocuklukda cok usluymus.ilk cocugum bana benzemis,kendi cocukluğumu buyutuyorum sanki,Annem artik ne dilemişse,“kendi çocuklarinda boyle yapsin sana” demiş ki gelmiş başima​:laughing:

1 Beğeni

Bende eşimde cocuklugumzda uslu olmuşuz aslında.
Bebegim uslu mu olacak diye merak ediyorum.

Eşimle ben o kadar kotu bakdık ki huysuz cocuklara.

Başimiza gelir diye korkularim var :rofl:

1 Beğeni

:joy:İnsAllah sakin bebisler olurlar.İlk bebekse yinede baş etmek olurda,ikinciller sakin olsun yaaa​:pleading_face::joy:

1 Beğeni

@baby_ugur evet :grin:

2 Beğeni