Dogum yapan anneler bakabilir mi?

Kizim 7 aylik oldu cok duzensiz regli oluyorum . Regli olacagim zaman vajinamda cok kotu bir agri oluyor ..vajinal dogum yaptim zordu dogumum . Bu normal mi bilmiyorum .

Doğum şeklinin adetini etkileyeceğini sanmıyorum kuzum ama yine de kadın doğuma gitmekte fayda var telaş yapacağın bir durum değil diye düşünüyorum kendini kasma. Her beden kendine özgüdür kimisi bir ayda toparlar kimisi iki yılda kendine zaman tanı :sparkling_heart:

Doktorlar genelde 1 yıla kadar düzensizliği normal görüyor ama tabi bunu takip eden başka semptomlara yoksa ama şöyle ki bende bazen bu durumu yaşıyorum vajinada baskı ve ağrı özellikle çok ayakta kalır ve üşütürsem bu durumu yaşıyorum ama yinede bir doktora görünmekte fayda var

1 Beğeni

Bende regl olmaktan Muzdaribim kızım 3.5 aylik 40 im çıktıktan sonra ikinci regli bende mi bi sorun var diye korkmaya basladim anneme danistim cok erken dedi neden boyle oldu bilmiyorum

Bende 4 ay önce doğum yaptım adetim düzensiz ve bu sefer baya gecikti korkmaya başladım

Dogumdan sonra regl oldunuz mu hic 40 iniz çıkınca

2 defa oldum ilkindede gecikme oldu 5 gün bu sefer 10 günü asti

Düzensiz olmasi cok normal benim 40 im cikti 21 gün sonra regli oldum bu ayda 5 gün gecikti 5. Günün sonunda oldum normalde süt korur hemen regli olmazsin derler ama döngü düzensiz bir şekilde devam ediyor bende o yüzden bence korkmayin bir test yapin yine de çocuklarımızı büyütene kadar her ay bu korkuyu yaşayacağız ne yazik ki :woman_shrugging:

Bende uyle yapacam zaten evet hiç sorma kabus gibi oldu resmen :grin:

Korunmama rağmen cok korkuyorum :joy: Allah kalbinize göre versin insallah :smiling_face_with_three_hearts:

Valah uyle korumuyorum acaba bir trslik olup hamile ola bilirmiyim uykularım artık gelmez oldu

1 Beğeni