Kat kat giyinmeme rağmen hala sütüm gelmedi sıcak tutuyorumm kendimi bugün sağ göğsümden hafif hafif sıvı gelmeye başladı ama sol hala kapalı. Emziriyorum sürekli doğduğu andan beri süt gelmese de emzirdim. Ama bence yetersiz geliyor bugün bezinde çişi kiremit rengi gibiydi kristal oluyormuş yetersiz beslenmede. Kaşıkla Damla damla ek mama vermeye başladık mecbur ama ben çok üzgün hissediyorum bebeğimi emzirmeyi çok istiyordum bağ açısından çok üzgünüm sütümün çoğalıp gelmesi için napabilirim
Ben normal doğum yapmama rağmen 7 gün sonra zar zor sütüm geldi oda Allah biliyo neler yaptım pompa bitki anne çayı tarlu çayları içtim su yeşillik yedim gelsin diye
Emzırmek tek olmaz bol bol sagım yapın ben bebeğim doğar doğmaz kuveze alındı sureklı sagım yaptım yarım saat te bır 1 saate bır vaz geçmedim 5 gün sonunda azar azar geliyordu şuan bile hala yaoarım sağım süt kanalları aktoflestırmek gerek bol bol su uyku komposto yesıllık bulgur pılavı bunlar çok süt yapıyor
1 Beğeni
Canım dereotu kaynatıp suyunu iç Hergün yap bunu sıvı çok tüket kendini üzme canım ya İnşallah sütün gelcek buna emin ol daha yeni doğum yapmışsın ztn