Doğum yakın mı?

Herkese merhaba. 38+4 haftalığım vajinamda ve üst bacaklarımın iç kısımlarında çok ağrı var. Baskı şeklinde. Daha çok kemikler ama sanırım. Böyle bir ağrı yaşayan ya da doğum belirtisi olduğunu düşünen var mı?

1 Beğeni

Ben de 38+1 deyim bugün ve yaklaşık 3 gündür o ağrıları çekiyorum özellikle dün akşam resmen pelvis kemiğim ayrılıyor gibi hissettim çok fazla ağrı yaptı ama doktorum sadece bebeğin kanala yerleşmekte olduğunu söyledi. Doğum belirtisi denilebilir ama hemen değil sanırım biraz daha zaman var benim de ilk gebeliğim olduğu için çok bilgim yok :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Benim de ilk o yüzden bilemiyorum ama sabırsızlanıyorum artık her ağrıyı doğum sancısıdır umarım diye karşılıyorum ama henüz gelmek istemiyor bebiş sanırım​:blush:

1 Beğeni

Aynı durum bende de var :slight_smile: 39+4 ama ne doğum sancısı nts de çıkmıyor ne nişan nede su yok halen paşamızın gelmesini bekliyorum

Aynen bendede öyle 39+5 olduk hiçbir belirti yok

1 Beğeni

37+3 olduk iki gecedir acaba doğum sancısımı diye telaşlanıyorum . Belim adet ağrısı gibi ağrıyor , iç bacaklarımdan aşagı doğru ağrı iniyor sabaha karşı uyuyakalıyorum uyandıgımda ağrı geçmiş oluyor yalancı sancı mıdır sizce

Muhtemelen yalancı gerçek doğum sancısı anlık geçer geri gelir 5 dakikada bir mesala yada en azı sürekli yoklar dinlenmeyle geçmez;) ama bu sancılar doğumun yakın olduğunun göstergesi :slight_smile:

2 Beğeni

Bebeğin Rahime baskı yapıyor doğuma hazırlıyor

1 Beğeni

Evet öyle galiba yalancısı böyleyse gerçeği nasıl olcak :face_holding_back_tears: Allah hepimize yardım etsin :slightly_smiling_face: teşekkür ederim cevabınız için :smiling_face_with_three_hearts::cherry_blossom:

Gerçeğine dayanamıyacaksın gibi hissediyorsun ama Rabbim bir kolaylığını veriyor canım egzersiz yürüyüş yapmanı tavsiye ederim Rabbim kolay doğumlar nasip etsin​:cherry_blossom::palms_up_together:t4::heart: