@gaziantep-anneleri kızlar doğum için fiyat aldınız mı? Aldıysanız hangi hastane ve ücret ne kadar paylaşır mısınız
Ncr hastanesi nde 15 bin sezeryan 14 normal doğum bossan da 13 bin normal 15 te sezeryan doğum Liv hospital da 30 bin normal doğum hastane önerisi olarak bossanı tercih ederim çünkü ncr de ilgi alaka çok yok doktorum bile 1 kere geldi saat 10 dan saat 16 ya kadar ama bossanda kuzenim doğum yaptı doktoru kaç kere muayene etti ilgili alakaları çok güzeldi
Evet ncr hakkında hiç güzel şey duymadım. Fiyat almak için hastaneleri arıyorum hiç biri fiyat vermiyor muayne olmanız lazım diyorlar hem uygun hemde ilgili bi yer bulmaya calısıyorum maalesef
Hatem hastanesi ne gidiyorum ücreti sormadım 2 oglumuda orda dogurmuştum
Memnun kaldınız mı doğumda peki? Yeni ücreti öğrenirsen yazar mısın acaba
Evet memnunum doktorumdan da hastaneden de muayene ücreti biraz pahalı
Tabi unutmazsam sorarım
Ne kadar muayene ücreti
1350 TL yeni güncellendi
Fiyatlara bak… Denizlide 25 binden başlıyor
Medicale gidiyorum muayene ücreti 1400 TL az kaldı doğuma doğum parasını öğrenmeye cesaret edemedim araştırmaya girdim neresi uygunsa orda doğum yapmayı planlıyorum
Bossanda yapabilirsiniz hem uygun hem ilgililer
Yok ya biz Ağrıdayız sigorta olduğu için muayne ücreti 350 lira sigorta yoksa 700 TL başka illerde ne kadarda pahalıymış burdakilerin ilgi alakada gayet iyi şakalaşıyorlar sohbet ediyorlar memnunuz yani
Burda sigorta varsa bile bin liradan aşağı değil. Bölgeye göre değişiyor mu anlamıyorum
Bende ist avcılardayım muane ücretim 850 suan doğumu daha sormadım 6 ay var o zamana kadar feğişir zaten diye
Bende trakyadayım muayene ücretim 650 doğum için 20 ile 22 bin dediler gerçekten çok fark var iller aralasında demekki
Ben niğdedeyim muane ücreti 400 ama doğum için 25 bin diyo
Bende Gaziantep te yim muayene ücretim 1300 sigorta olduğu halde
Bende samsun 9 muayene ücretleri +doğum +doğum sonrası çocuğun kontrolleri hepsi içinde paket olarak 35 bin
Yaaa liv çok fazlaymış, bende orayı istiyordum ama daha fiyat sormamıştım 4 ay var diye. Aşırı ilgili olduklarını duydum bi kaç arkadaşım orda doğurdu çok memnun kaldılar ama fiyat gerçekten çok fazlaymış.