Doğum ücreti -İzmir

İzmir’de bir özel hastaneye gidiyorum (Eşrefpaşa Üçyol tarafindaki hastane)18 haftalık hamileyim her gittiğimde muayene ücretinin artmasından ziyade bu gittiğimde doğum ücretini de arttığını öğrendim. Tabii ki her şeyin fiyatını yükseldiği bu dönemde bir artış bekliyordum. Ama 14.000 TL olan doğum ücretinin 26.000’ye yükselmiş olması ve Ocak ayında tekrar güncellenecek olması hastanenin fırsatçı olduğunu düşünmeme sebep oldu. Nisan sonu hamile kaldım yani doğumun 5 ocak’tan sonra bekleniyor. 14.000’den 26.000’e çıktıysa 26.000’den de 50.000’e çıkacak o zaman aynı oranda artış yaparlarsa. Oturduğumuz yerde para bastığımızı mı düşünüyorlar acaba. Bu konuda İzmir’de olup bana hastaneya da doktor önerisinde bulunabilecek bir arkadaşımız var mıdır?

4 Beğeni

@Seray2023 @Annelik @elifdrcnyrk @Giz9435 @Merve35 Ne çok izmirli varmış :heart_eyes: Siz gittiğiniz hastaneden memnun musunuz

4 Beğeni

Merhabalar canim ben de izmir karsiyakadayim :blush: gebelikten once ve sonraki donemlerde can hastanesinde cenk mustafa guven hocaya gidiyordum duzenli olarak kendisinden cok memnunum sayesinde hem guzel bir gebelik hem de guzel bir dogum süreci gecirdim evime uzak demezsen tavsiye ederim :smiling_face:

Fiyatlara gelecek olursak maalesef orda da yuksek 700 muayene ücretiydi sanirim en son doğum da 16 bin diye duydum ben 2 hafta önce dogum yaptim ama gebelik istedigim icin cok onceden dogum paketli ozel saglik sigortası yaptırmıştım o nedenle doğuma herhangi bir ucret vermedim

3 Beğeni

@Cansu valla ben de bilmiyordum bu kadar izmirli oldugunu :smile::smile:

3 Beğeni

Bende İzmir Yeşilyurt a gidiyorum şuan memnun um

2 Beğeni

Bende buca kadın doğuma gidiyorum.Hastanedeki 2.doktorum ilkinden hiç memnun değildim fakat tanıdıklarım sayesinde 2.dokturma gitmeye başladıpımdan itibaren çok memnunum.Gayet ilgililer

3 Beğeni

Eğer özel düşünüyorsan en uygunu avrupa tıp merkezi

3 Beğeni

Doktorumun adı şinası kılıç işinde gerçekten çok başarılı bir doktor.Sitelerden yorumlarınıda okuyabilirsin canım

3 Beğeni

Bu gidişle galiba ilk izmir’de buluşma olur gibi :heart_eyes::partying_face::wink::smiley:

5 Beğeni

Olabilir neden olmasin :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

4 Beğeni

Tabi niye olmasın

3 Beğeni

Yeni güzellikler keşfetmeye kimse hayır diyemez sanırım​:blush:

2 Beğeni

Kizlar hepinize tek tek çok teşekkür ederim. Evet bence de izmirde buluşma işi çok mantıklı. Havalar biraz serinlesin bunu tekrar değerlendirelim @Cansu

3 Beğeni

Aaa @Betuesk ile bizim buluşmamızı saymıyor musunuz yoksa :joy::joy:

3 Beğeni

Devamı gelsin istedim. Siz Sivas güzellerisiniz :bouquet::heart: @İlknur

3 Beğeni

Romantik bir Açma-Meyve Suyu Yemeğimiz bile oldu :rofl: Romantik iğnemiz oldu, yatak/sedyeler yan yana :joy: Bir sonraki aşama Romantik el ele doğum :joy:

3 Beğeni

Ay hadi inşallah :partying_face:

3 Beğeni

Nst var daha 🩷 kalçadan iğne çok romantik olmasa da nst olacak inanıyorum :joy::joy:

3 Beğeni

Aaa onu nasıl unuturummm :grin: doğru nst date’imiz var daha​:joy::heart_eyes:

2 Beğeni

Ben de Çiğli Eğitim Araştırma Hastanesi’ne gidiyorum. 4 doktor degistirdim. En son gittigim doktorumdan cok memnunum. Herkes tavsiye etmisti o yüzden ona gectim. Ayşegül Gülcan ismi. Kesinlikle öneriyorum, hastaneden de memnunum. Özel hastanede doğum 15 bin olmuş diye duydum ama araştırmadım.

2 Beğeni