Doğum teminatlı özel sağlık sigortaları hakkında bilgi

Arkadaşlar merhaba, doğum teminatlı tamamlayıcı sağlık sigortalarının hamile olmadan önce yapılması gerek olduğunu duyduğum için ilk zamanlar düşünmemiştim. Ancak hamilelik olduktan sonra da doğum teminatlı tamamlayıcı sağlık sigortaları olduğunu öğrendim. (Örnek: Demir Sigorta, Anadolu Sigorta) Hamile olduktan sonra bu sigortalardan yaptıran ya da bilgisi olan var mı acaba?

1 Beğeni

Ben yaptırmadım arkadaşım, yaptıranlar bilgi verecektir. Ben de bekleyim kenarda :blush:

2 Beğeni

Merhaba Anadolu sigorta doğum teminatlı tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım bunun için hamile olmamak gerekiyor Ekim ayında yaptırdım şu an 5 haftalık hamileyim sigortayı yaptırdıktan Bir ay sonra denemelere başlayabiliyoruz. Diğer türlü hamile olduğunuzu öğrendikten sonra doğum teminatlı tamamlayıcı sigorta yaptırabiliyorsunuz ama çok maliyetli oluyor fiyat olarak tek bilgim bu.

Teşekkür ederim bilgi için. Bekleme süresi yok yazıyordu doğum teminatı için ben de bu sebeple hamilelik olduktan sonra da oluyor sanmıştım

Bende de acıbadem sigorta var minimum 5 ay hamilelik öncesi yapılıyordu, anlaşmalı hastanelerde geçerli. Belki şuan değişmiştir 1 yılı geçti çünkü.

Ama bildiğim kadarıyla hamilelikte yapılan sigortalarda var yine arayıp sorun bi, bazı hastaneler de doğum paketi yapıyor herşey dahil toplu ödeme yapıyosunuz daha uyguna geliyor öyle de düşünebilirsiniz

Sigortabirimi.com dan fiyat+bilgi aldım ben belki 20tane pdf yolladılar incelemem için tüm istanbuldaki hastahaneler var biruni,doğan,özel florya hastahanesi hariç fiyatlarda hastahane hastahane değişiyo 45bin ile 150bin arasında