Dogum Tavsiyesi

ANKARA Etlik Şehir Hastanesi’nde dogum yapip doktor onerebilecek varmi ?

1 Beğeni

Ayy herkes bunu merak ediyor bende dahilim buna o kadar kafam karışık ki etlikte doğum yapsam mı yapmasam mı bilemiyorum ya :woman_facepalming:t2: Sizin ilk gebeliğiniz mı acaba

Ben kizimi etlik zubeyde hanimda dogum yaptim 2 nci de orda olacak gibi ilgi güzeldi ama cok kalabalik

Sümeyye mermi, çok tatlı kibar bi doktor, tavsiye üzerine ona gidiyorum bende

1 Beğeni

Etlik şehir hastanesinde ben doğum yapmadım ama bir ay önce benim yengem doğum yaptı coookkkk memnun kaldığını da dile sürekli getiriyor doktor olarak ise benim kendi doktorum çok hoşuma gidiyor ilgisi muhabbeti desteği bundan önce çok dokdor değiştirdim şimdi düzenli olarak bu doktora alıyorum polikinlik 11 emel Özalp Etlik Zübeydeyi asla ama asla tavsiye etmiyorum kesinlikle oraya gitmeyin ilk zaman orada yatisim yapıldı riskten dolayı hastanede daha perişan oldum hemşireler ayaklarına cagiriyorlardi temizlik desen yetersiz doktor bulmak zor sürekli asistanlar var gelen bakıyor giden bakıyor ama sonuç yok orası tekrar toplanana kadar ölmüş diyebilirim önceden daha iyiydi

1 Beğeni

Evet ilk gebeligim olacak. Sumeyye mermi ve Aslihan coskun isimli doktorlarin iyi oldugunu duydum bende

1 Beğeni

Hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın İNŞALLAH :palms_up_together:

1 Beğeni

@Zynp.byrk Etlik şehir hastanesinde aydan sezgin diye uzman kadın doğum doktoru var 2 kere ona denk geldim doktor çok ayrıntılı baktı hep ultrasonlarıma hatta cinsiyeti öğrenmek istedim bebişim sırtını dönmüş baya ugrasti sırf görebilmek adına göremedik yine ama çok uğraştı bence oda çok ilgili bir doktor diğerleri hızlıca bakıp geçiştiriyordu ama o baya detaylıca baktı

1 Beğeni

Benim ablam orda doğum yaptı ve hiç iyi değil dedi kalabalık ve herkes aynı yerde doğum yapıyor dedi bağrış çağrış beni daha çok strese soktu dedi bir kadın doğumu başladığı halde sezaryana alın diye bağırmış bebeğin kafası görünüyormuş kalkıp oturmaya çalışmış doktorlar yat bebeğin kafasına oturuyorsun demişler ablamda bunları duymuş bunlar sesler beni çok korkuttu dedi öyle olunca da ablam normal doğum olucaktı yeğenimin stresten kalp atışı yavaşlayınca acil sezaryana aldılar sağlıcakla kucağımıza alalım bebeklerimizi hepimiz Allah’ın izniyle hayırlısıyla iyisiyle güzeliyle rabbim yardımcımız olsun :palms_up_together:

Teşekkür ederim :blush:

Cok iyi diyenler de var dogum icin sanirim ablaniza oyle denk geldi. Benjmde tanidigim ve orda dogum yapan arkadaslarim cok memnun

Orasını bilemem artık ablamın anlattığı bu yöndeydi tabi benim bahsettiğim 2019 senesi şuan nasıldır bilemem

1 Beğeni

Şehir Hastanesi’nde genelde tek kişilik odalardan bahsediliyor herkes ayrı yerlerde doğum yapıyor diye de bahsediliyor ablaniz nasıl kalabalıkta yapmış anlayamadım acaba ilk seneler öyleydi de şimdi mi değişti merak ettim doğrusu

1 Beğeni

Bilemiyorum bahsettiğim tarih 2019 senesi

1 Beğeni

Ben ilk doğumu mu bilkentte yaptım gayet güzeldi ama burası için bı fikrim yok kafam karışık :woman_facepalming:t2:

1 Beğeni

Etlik şehir Hastanesi’ne yeni doğum yaptım ben sezeryane alındım ama 3 katta doğumhane katında tek kişilik oda dahi olsa kadınların ıkınmaları isyan eder gibi her şey duyuluyor yani ben kendi doğumunu Beklerken onları duydukça bir tuhaf oldum keşke ses yalıtım olsa da kimse kimseyi bu şekilde etkilemezse ben kendimi Sezeryanda gece alındım hiç kimse yoktu yanımda zaten bir şey de hatırlamıyorum

2 Beğeni

Bencede bu durum çok saçma böyle şeylere keşke biraz daha özen verilse sonuçta bizde psikolojik olarak etkileniyoruz ilk doğum sezeryandi benim buda öyle olacak galiba ama ilk doğumum da hiç böyle şeyler yaşamadım bekleyenleri gördüm ama kimsenin ne sesini duydum ne başka birşey bilmiyorum ki etlikte mı böyle ben mi bilkentte denk gelmedim bilemiyorum

1 Beğeni

Peeki onun dışında nasıl geçti doğum ilgi alaka nasıldı buarada hayırlı olsun lohusalığınız umarım herşey yolundadır

1 Beğeni