Dogum. Tarihi alamadık

Kızlar 37 haftam. Bitmek üzere doktor dogum tarihi. Vermedi daha erken dedi, 3900 bebek normal. Dogum dan korkuyrm sizce normal sezeryan dogum kacıncı. Haftada oluo

Benimde ayniydi normal dogum pozisyonuna girdigi icin gun vermediklerini soylediler herhangi bisey olmazsan normal dogum olacagini en fazla 40 haftaya kadar dogmazsa da dogumu baslatacaklarini soylediler

Bende ilk dogumumda son zamana kadar bebek kilosunu bile soylemiyorlardi. 41 1 de gittim artik dedim nolacaksa olsun. Cunku hep bekletiyotlar devlette. Dogum katina ciktim bebis 4 kg ustu normal olmasi zor hemde karin cevresi genis dediler sezaryen dendi. Normal istiyorsaniz bebis daha kilo almadan doktorlar gorusun suni sanci falan.

Normal istemiyrm acıkcası, sezeryan olmasını istiyrm, normal dıgum beni nedense cok korkutuyo, benim. Bildiğim sezeryannda 38 39 haftalar oluyo, tarih vermemesi, acaba diyrm. Beni normal mı yapıcak, ama bebişin kilosu fazla, 2 haftada 4 kiloyu gecer , artık rüyalarıma kadar girio

Sezeryan mı oldunuz peki 40 haftda genelde normale bekliyorlar ama

Daha olmadim 37 +5teyim dun nstde sanci gorduler cuma tekrar gel dediler bakacagiz artik

Maşallah bebeğin kilosu cok güzel bizim doktor 3.500 olunca ve 38 olunca sezeryana alıyor istiyorsa anne de

Doktorunla konus sezeryan iste ozaman benimde ilk çocuğum normaldi son dakıka sezeryana aldılar kakasını yaptığı için