Doğum sorusu

Normal doğum anlatıldığı kadar korkutucu mu?

Merhaba canım aramıza hoş geldin. Doğum her kadın için farklı tecrübe edilir. Bu kişinin acı eşiğine, bebeğin durumuna, annenin genel sağlık durumuna göre farklılık gösterecek bir durum. bu yüzden bazısına göre hiç korkutucu değil, bazısına göre de oldukça korkutucu olabiliyor. Ama doğumu düşünmek yerine kucağına alacağın meleği düşünmen daha mutluluk verecektir. :slight_smile:

3 Beğeni

Her doğum kendine özeldir. Kimi çok sancı hisseder kimi hissetmez. Korkutucu değil bence. Bunu doğumdan deli gibi korkan ve bütün hamileliğini kendine zehir eden ben söylüyorum. Allah o an öyle bir kuvvet veriyor ki hiçbir şeyi görmüyorsun. Rabbim herkese kolay ve sağlıklı doğum nasip etsin

@admin birşeyi merak ettim mesleğiniz nedir :smiling_face: bu kadar bilgili olmaniz çok güzel :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Sezeryani da korkunc anlatiyolar normali de sonucta herkes birbirinden cok farkli yani icimizde titacak halimiz yok litfen dogum kinusunda korkutmasinlar insanlari cok etkiliyo cunku

1 Beğeni

Teşekkür ederim canım, ben yazılım mühendisiyim. Bu uygulamayı geliştirirken çok fazla araştırma yaptım. Hala yapmaya devam ediyorum. Oradan biliyorum :slight_smile:

3 Beğeni

Yaa ne güzel :smiling_face: Başarılarınızın devamını dilerim