Dogum sonrası

Dogum sonrasi hastaneden cikarkan neyle çıktınız pijama takımıyla mı yoksa bi elbise almalimiyim

Genıs rahat bır elbise alırsan yanına rahat edersin :relieved: ve mutlaka terlık ayaklarında şişlik olabilir

1 Beğeni

Teşekkür ederim

Ben elbise alacağım yaza uygun senin doğum ne zaman

1 Beğeni

Agustosun ilk haftasi Bakiyotum simdi trendyoldan ama emzirme detayli bulamadim henuz

Hastaneden çıkarken eve gideceğin için o arada giyeceğin için illa emzirmeye uygun olmasına gerek yok bence normal bir elbise giyip gidersin eve gidince zaten pijama giyersin

1 Beğeni

Benim de temmuzun sonu emzirme detaylı olmak zorunda mı ben normal bir şey almayı düşünüyorum :blush:

Hastaneden çıkarken gideceğiniz için elbiseyi emzirme detaylı olmasına gerek yok bence benim de temmuz sonlarına doğru doğuma normal rahat salaş ve elbise giyeceğim hastaneden çıkarken eve gittim gibi zaten normal pijamalarımı giyerim

Ben de öyle yapmayı düşünüyorum

Doğuma giderken önü düğmeli boydan bı elbise giyip gitmiştim. Gider gitmez çıkarıp önluk giydirdiler zaten. Doğumdan sonra pijamalarımi giydim. Bir gün kalıp taburcu olsaydım pijamanin üstüne trenckotumu giyip çıkacaktım kendi arabamiz olduğu için. Ama durumlar ters gitti 6 gün hastanede kaldim. O yüzden çıkarken doğuma gelirken giydiğim elbise dolapta duruyordu tekrar onu giyip eve döndüm .