Doğum sonrası saç dökülmesi yaşayanlar?

Sevgili hanım arkadaşlarım öncelikle merhabalar…Bende doğumdan sonra müthiş bir saç dökülmesi başladı:smiling_face_with_tear: Özellikle banyoya girdiğimde ellerimden saçları atana kadar vaktim gidiyor, tükendiim​:woozy_face::melting_face::face_exhaling: Yaşayanlar, yaşayıp çözüm bulanlardan yorum bekliyorum, teşekkürler :person_cartwheeling:t2:

1 Beğeni

Aynı durum bende de var canım bazı yerlerden okuduğuma göre bebek seni tanıdığı için onda ve sende saç dökülmeleri normalmiş bu da bir hurafe gibi geldi ama şunu duydum yanlış bilmiyorsam sen gene bir araştır ama çam terebenti şampuana karıştırılıyor bu dökülmelere iyi geliyormuş yanlış okumadıysam sen gene bir araştır çam terebentini

1 Beğeni

Doğumdan sonra saç dökülmesi çok sık rastlanılan bir durum. Öncelikle demir, çinko değerlerinize baktırınız. Size çok iyi gelecek 2 şampuan öneriyorum bizzat kullandığım ve aşırı memnun kaldığım bebek saçlarımı çıkartan şampuan revox biotin collagen yazan şampuan inanılmaz mükemmel iyi geldi bana birdr ısana cafeinli şampuanı bunu rossmanda bulabilirsiniz revox watsonsda var :tada:

2 Beğeni

Kiz benim bebek daha beni tnimiyor demk :rofl:

1 Beğeni

Evet Leyla abla bu çam terebentinli şampuan görmüştüm, bakacağım bakalım şampuanla deneyeyim şansımı birde

1 Beğeni

Büyük ihtimalle demirde sıkıntı var değerim düşük gibiydi ilaç içiyorum ama dozunu arttırmak lazım doktora gitmem lazım yani :roll_eyes: Şampuanlara da bakacağım teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

Ay hiç gülmesin yoktu canımsın :smiling_face_with_three_hearts:🫶🏻:joy::joy::joy::joy::rofl::rofl::rofl:

1 Beğeni

Bı dene bakalım işe yarar ise paylaşım yaparsın bize

1 Beğeni

ben de demir kullanmayı bıraktıktan sonra saçlarım döküldu

1 Beğeni