Doğum sonrası ped kullanımı

Artık alışverişlerimi tamamlamaya çalışıyorum da arkadaşlar doğumdan sonra ped veya hasta bezi kullanımı nasıl oluyor herkes bez mi kullaniyor ya da bu durum sezaryan veya normal doğumla alakalı mi bilgisi olan varsa ona göre alıp koymak istiyorum acaba 32.haftaya giricem daha normal veya sezeryan durumu belli değil neye göre alayım erken mi

1 Beğeni

Ben bir hafta önce sezeryan doğum yaptım hastaneden hasta bezi verdiler iki tane kullandıktan sonra normal pede geçiş yaptım

Hasta bezi şart bir yerde o zaman

Hasta bezi olmasını öneririm genellikle lazım oluyormus ayrıca dogum yapacagınız yerdeki ebelere hastane karsılıyor mu biz mi almalıyız gibisinden sorun bence her hastane vermiyor cünkü

1 Beğeni

Depeend kullanmani tavsiye ederim kilot gibi giyildigi için çok konforlu oluyor ve sızdırma olasılığı neredeyse hiç yok..

2 Beğeni

Evet kullanılıyor ama ben 3 kere falan kullandım sonra normal ped”e geçiş yaptım yine de lazım oluyor yani evet katılıyorum @Elif53 bende giyilen tarzda olanlar çok rahat oluyor ..

1 Beğeni

Ben normal doğum yaptım 4 gün bez kullandım sonra normal pede geçtim

1 Beğeni

Valla ben sonra nerde kullanacam diyip hepsini kullandım :rofl: 2 paket almıştım birde..

Doğumdan sonra kaç gün kanama oluyor ki 2.3.gun sürerim yoksa 2 hafta flnmi sürer

Benim bir ay oldu doğum yapalı,az az geliyor arada,sezeryan doğumsa ped kullanman gerekiyor,hasta bezi dikiş yerine gelirse hava aldırmıyor diye ikinci günden sonra kullanmamızı onermiyorlar