Doğum sonrası korse

Merhabalar normal doğum sonrasında korse kullanan, kullandığı korseden memnun olan ve göbek sarkması süreci ile ilgili tavsiyesi olan var mı acaba

Bende merakla bekliyorum cevapları :sweat_smile:

Kimse cevap vermeyecek sanırım :grinning_face:

Ben kullanmıştım ama normal doğum değildi :hugs: pentiden almıştım ozamanlar ama en fazla bir hafta kullanabildim sicaklardan dolayı bilemiyorum yararı oldumu olmadimi

Normal doğumdan sonra da kullanılıyor mu ki acaba bana doktor önermişti dikişler için ozaman ama hem çok sıcaktı hemde canım acidigi için pek takmamistim. Göbek olarak ta pek bişi kalmadı ama bence bu insanın kendi yapisiyla alakalı ekstra bişi yapmadım ozamanlar çalıştığım için çok hızlı gitti kilo ve göbek :hugs: ama bazende vücut yapısıyla alakalı göbeği kalanlar oluyor

Kullanılıyor intagramda paylaşılıyor ancak reklam boyutunu hesaba katınca güven duyamıyorum

ben dogum sonrasi korse kullanmaya basladim fakat doktorum iyilesmeyi geciktirdigini 6 haftadan sonra kullanmaya baslamam gerektigini soyledi. o yuzden bekliyorum. bu arada gercekten de kanamam kesilmesi gerekirken korse kullaninca artti. kullanmayi biraktim ve kanama tekrar azaldi ve bitti. uc hafta sonra kullanmaya baslayacagim.

Eğer yapınız gereği göbeğiniz varsa kullanın şahsen ben 3. Doğumu 5 gün oldu yapalı şimdiden göbek diye birşey kalmadı:smiley:korse veya birşey de kullanmadım