Kızlar doğum dan sonra korse kullandınız mı yada aldınız mı hangi model ve marka almayalım ? Çok gerekli oluyormu kararsız kaldım
Bende burda bekleyeyim oneriler icin
Bendee
Sezeryan sonrası korse kullanımı benim ıcın harıka oldu korsesız yürüyemedım çünkü dik duramadım korse kılodan daha cok hızlı toparlanmam ve yürümemde fayda etti 12 günün korseyı hala kullanıyorum gobegımıde toparladı uzun süre kullanıcam fıyat olarak çok pahalı Bırsey almadım ve ısımı gayet ıyı gördü
Bunu bende favladim. Sezaryenin kacinci gunu takmaya basladiniz. Bide kac kiloya kac beden aldiniz. Yoru.larina baktim bazilari şaşırtıcı
Bunu ben de merak ediyorum. Normal doğum düşünüyorum bir aksilik olmazsa. Hem rahim hem de karın toparlayıcı olarak korse kullanıp memnun kalan varsa lütfen paylaşsın
Ertesi gün takmaya başladım canım
Doktorunuza sorarak mı takmaya başladınız acaba?
Evet doktorum onerdı zaten
Ya bana bir şey diyen olmadı ama korse takınca sıkıntı olacağını okumuştum bir yorumda korkudan takmadım bende
benim ilk doğumunda sezeryandi kaynanam hemen carsafla göbeğini sıkıca sardı 40 ım çıkana kadar. Vay gerçekten çok faydalıdır gordum. oturup kalkarken daha az zorlandim ve gobegim kalmadı cabuk toparlandim. Simdide korse kullanmayı düşünüyorum insaAllah.
Zıbın seklinde olan korsenin kullanisli olacagini düşünmüyorum ama kullanmadigim için bisey diyemem
Bütün doktorlar onay veriyor kullanımına zaten kullanmadan sezaryen sonrası hareket etmek çok zor ben korse ile çok rahat ettim ve çok çabuk toparladım
Tüh zorlasaydım kendimi birazda taksaydım iyiymiş Neyse artık sağlık olsun. Teşekkür ederim cevap için
Ben ilk dogumda sormustum. Doktor 40 cikana kadar takma vs demisti devletteki doltor. Bende ilk zaman karnimi sardim falan sonra biraktim. Keske korse kullansaydim daha cabuk toparlardim. Simdikimde hemen alip kullanmayi dusunuyorum. Kac kiloya kac beden aldiniz bu korsede
Teşekkürler canım ama sezeryandan ne kadar süre sonra kullandın birde ağrı falan yaptımı bana biraz sezeryan sonra ürkütücü geliyor takmak
L beden aldım tam oldu cnm beden tablosuna göre aldım
Sezeryandan sonrakı gün kullandım hıc korkma çünkü korsesız yürümek çok zor korseyle rahat ettim cnm
Sert olması dahamı iyi yani