Arkadaşlar dogumdan sonra korse kullanmalimiyiz… Kullanan ve fayda goren arkadaslar bar mi? Hangi modell tercih edilmeli fikrinize ihtiyacım var
Sezeryan doğum yapanlar mutlaka korse kullanmalı. Korsesiz yürümek çok zor çok acı veriyor. Ve doğum dan sonra olan fazla karnı içeri çekmeyede yardımcı oluyor. Ben az kullandım ama faydasınıda gördüm hem yürürken hemde karnı toparlarken. Keşke hiç bırakmasaydım bu güne kadar korseyi taksaymışım diyorum. Ama size tavsiyem kullanın kullana bildiğiniz kadar faydası oluyor.
Ben bundan kullanıyordum
Doktor doğumdan 10 gün sonra kullanmaya izin verdi ama hava 49 dereceye kadar çıktığı için ben korse kullanamadım.
Benimde sezeryan olacak , dikişlerle zarar vermez dimi
ben ameliyyattan çıkar çıkmaz korse verdiler özelde onu takıp kalktım ayağa o olmasa zar zor kalkıp oturmak oluyo.Ama sıcak olduğu için fazla takamadım hem de yaramı iç çamaşırım sürtündüğü için biraz derim açılmış gibiydi takmadım ama karnımın şişleri çekilmeye başladı biraz karnım var , 6 ay geçsun spora başlıycam
Hayır vermiyor.
O zaman alıp kenara koyayım hemen
Şunu ek edeyim ozaman. Süt veren anne sütyen takmıyor genelde. Ancak Sporcu Sütyeni kullana bilirsiniz çünki bu korseyi sütyensiz kullanırsanız meme altınızı eze bilir. Ben ilk başta öyle kullanmıştım diye eziyordu sonra sporcu sütyeni kullandım ezmedi.
Bende İlk Doğumda Bilmiyordum korse Falan Evden Goturmemisdim Bi zorluk Çekiyordum ayağa falan kalkinca Simdi Almisim İnşallah Bu sefer onu kulanicam
Kızlar korse konusunda ne diyorsunuz ? Memnun kalan kalmayanlar ?
Uzun süre korseye tahammül zor oluyor