Çok kötüyüm doğumdan sonra bitmeyen kabızlık ve hemoroide dönüşmesi bir ay oldu tuvalet ihtiyacımı işkence çekerek görmüyorum İstanbul’dayım randevu bulamıyorum iki çocuk la hastaneye gitmek imkansız gibi ne yapacağımı bilmiyorum nasıl geçecek yemek yemek istemiyorum artık vazelin kulanıyorum ama faydası yok 10 yıldır kabızlığım var ama ilk defa basur oluştu evde ne yapa bilirm geçmesi için
Ben de kronik hastayım çok kabızlık yaşıyorum ama çözümler buldum kendimce ayrıca dışkı yumuşatıcı şurup kullanıyorum çok rahatsız olursam basur kremi var oda çok iyi geliyor
Leğenin içine ılık su ve baticon koyun içine oturun bende oluştuğu zaman doktor bana öyle demişti gerçekten rahatlamıştı bende hep kabızım aç karnına sabahları kayısı yiyin bazı sabahlar ılık su için içine bir çay kaşığı zeytinyağı koyarak birde ara ara kayısı kompostosu tüketin geçmiş olsun
Geçmiş olsun benimde basur var patlican saplarini kaynatip iciyolar. Bide sinameki cayi iyi geliyodu bana kuru kayisi yeseniz yada bi şurup var doktora danisin emziriyosaniz kabizlik giderici duphalak
Sağlık ocağında muanesiz ala bilirmiyim acaba şurup ve kremi acaba
Evet emziriyorum 1 aylık bebeğim
Baticon ne ilaçmı acaba
Tendürdiyot gibi işte koyu kırmızı gibi bişey yaralarda falan kullanıyorlar eczanelerde var
Kremi alabilirsin canım ama şurup hakkında bi bilgim yok eczaneye sorarsın muadil falan varsa onu da verir
Annemde de var aynı sıkıntı batikonla o bölgeyi tampon yapiyo yikayada bilirsiniz kabızlığı gidermeye çalışın sabahları limonlu ılık su kuru kayısı falan tüketin kefir de çok iyi geliyo sabahları bir bardak tüketin çok geçmiş olsun
Bence doktora gidin. Sağlık ocağına da gidebilirsiniz
Zeytin yağı içmek.iyiymis ha yeğenim bebek kabizdi zeytin yağı içirdiler geçti aslında bekarken ben doktora gittim ilaç verdi ilacı içtiğim takdirde geçiyordu
Maalesef doğumdan sonra 3 ay çektim felaketti. Bunun için bil su tuketip tuvaletiniz geldiginde direk yapin bekletmeyin probiyotik kullanmayi ihmal etmeyin. Daha sivi seyler tercih edin kabızlığıniz gidince orasida yumusayacak ve kaybolacaktir ben oyle yaptim
Geçmiş olsun canım. Ebem kabızlık için epson tuzu önermişti. Sabah aç karnına içersen bağırsak temizliği yaptığını söyledi.
Arkadaşlar doğum yapar yapmaz hastaneden çıkmadan doktorunuzdan kabızlık için ilaç yazmasını isteyin.ilkinde bilmediğim için ben de çok çektim. Dikislerim zorlandı. İkincide akillandim hemen ilaç istedim. Şurup yazmıştı. Hiç kabız olmadan süreci atlattım şükür. Dışarıdan yaptığınız müdahaleler ile kabızlığı onleyemeyemezsiniz. İçeriden bağırsakları yumuşak tutmalısınız.
Gerçekten bunu hiç düşünmemiştim hep korkudan tutuyordum artık zorlanınca gidiyordum lavaboya daha kötü oluyordum demmekki tutmamak lazım çok kötü birşey ya İnşallah biran önce geçer
Bende korkudan beklıyordum ama hemen yapmak gereklıymıs