Merhaba kızlar. Normal doğum sonrası 40ımın çıkmasına 3,4 gün kala korunmasız ilişki yaşadım bide 40ım çıktıktan 1gün sonra oda korunmasız oldu. Tekrar bi hamilelik olmaz dimi?
Kız ![]()
alemsin eğer çocuğa hazır değilseniz korunun daa
Gülşen’in bi şarkısı var canım ya tutarsa diye ya tutarsa ![]()
![]()
Merhaba
Olmaz diyemeyiz. Şimdi regl düzeniniz olmadığı için hamile olduğunu da anlamazsın bi sürprizle karşılaşabilirsin Dikkatli olmanızda fayda var.
Yaa alemsiniz yemin ederim ![]()
. Test almalımıyım sizce?
Şüphen varsa yap
Yaptım çokk Şükür negativ
Gözün aydın
ama korunma konusunda dikkat etmenizde fayda var yoksa yeni bir hamilelik kaçınılmaz![]()
Peki en iyi korunma yöntemi nedir?)
Aslında bu soruya net bir cevap vermek mümkün değil. en iyi diye tek bir yöntem yoktur, çünkü kişiye göre değişir. Ama en çok tercih edilen yöntemler prezervatif, doğum kontrol hapı, doğum kontrol implantı, spiral
Valla ben spiral ile kaldığım için tercih etmiyorum
Spiral yaptırmamda zaten koyunca ve çıkarınca çok acıtıyormuş hem hiç uğraşamam hastanelerde onunla ya hap kullanırım yada geri çekilme yöntemide işe yararmı bilmiyorum
Geri çekilme yöntemi de riskli. O zaman ya doğum kontrol hapı yada prezervatif tercih edebilirsin
Yok ya fazla acı hissetmiyorsunuz ama işte ilişki esnasında erkegin penisine bile degebiliyor bazen oda kayma yapıp tekrar hamile kalmaya neden oluyor
Hap kullanıyım o zaman
Abla ben rusyada yaşıyorum ya burada hastaneye gittiysen 2 3 gün eve göndermiyorlar güvenlik için küçük bebekte olunca kalamıyorsun hastanede
Allah yardımcın olsun canım