Merhbaal kizlad 50 gun oldu dogum yapalim yeni yeni esimle iliski yasadik 2 3 kez ve hepsinde korunmadik dogrusu ben korunmak istedim ama esim herseferinde korunmadi dun dr dedi yumurtamiarin dollenmeye hazir hamile kalabilirsin djye simdi cok korkuyorum hamile kalmakdan esime okasar korunalim deidm tamam diyip soz verip basladigi iliskiden hic sozunu tumadan bitiridj napicam kafayi yicem
Hayırlısı Allah’tan bacım ya,erkekler keyfine bakar sende düşün dur hamile miyim diyerek
Bu aşamada yapılacak tek şey var o da dua etmek ve acilen bir korunma yöntemi bulmak eşiniz korunmuyorsa siz korunun
@İpek35 inşaAllah hamile değilsinizdir diye temenni edelim ve şu durumda yapılacak tek şey onun korunmasını beklemeden sizin korunmanız yoksa hamile kalmanız kaçınılmaz.
Aynı durumu yaşayan ben ve normal dugumda yapmadim sezeryan oldum bebeğim 2aylik daha midem bulanıyor 3 gündür dün gece tavuktan tiksindim inşallah şuan düşündüğüm gibi değildir neden tamam deyip gecistiyorlar ki sipiral hap kullanmama da izin vermiyor
Insallah bacjm dua edelim birnirimize