Doğum sonrası göbekte kararma

Kızlar doğum yapalı 34 gün oldu karnım göbek kısmın çok kararmış ve geçmedi bu ne zaman geçer acaba. Birde göbekteki hamilelik çizgisi kalıcı mı yoksa bir zaman sonra geçiyor mu?

2 Beğeni

Zamanla geçiyor canım ama bir kaç ayı alabilir bu süreç kişiden kişiye değişiyor benim ilk gebelik normaldi 1 buçuk ay sonra düzeldi ikinci gebelik sezeryan oldu 2. Ayımdayım tam anlamıyla geçmiş değil henüz

Ya böyle kirliymis gibi hissediyorum keseyle basa basa temizleyesim geliyor :sweat_smile::sweat_smile:

2 Beğeni

:joy::joy: başta geçmeyecekmiş gibi geliyor insana ben kendimden iğreniyordum gördüğümde ama yavaş yavaş eski formuna kavuşuyor

Geçiyor zamanla canım

Aynen öyle valla

İyi şükür o zaman

Benimde öyle oldu bakmamaya çalıştım haha :sweat_smile: bebeğim şuan 8,5 aylık kucağımda, yeni yeni düzeldi. Aslında bu hormonlardan kaynaklıymış bir sene içinde düzelirmiş ebe söyledi bana canını sıkma yani

Kalıcı olmasında :sweat_smile:

Bende aynı şeyi düşünüyordum sanki kirli gibi geliyordu ama benim 3-4 haftada geçti çünkü her banyoda bastıra bastıra kese yapıyordum :sweat_smile: hamilelik çizgisi de oğlum şuan 10 aylık ve daha göbeğimden geçti ama özel bölgemin üstünde hafif var o da gider herhalde bir aya :joy:

Ayyy 4 ay oldu daha geçmedi o çizgi karnıma bakmak istemiyorum her gün duşa da girsem temizlenmemiş gibi geliyor​:joy::joy::joy:

Bende öyle yapiyorum sert keseleyip kurtulacam inşallah :sweat_smile:

İnşallah gececek neler geçmedi ki :sweat_smile::sweat_smile:

1 Beğeni