Dogum sonrasi giyilecekler

Arkadaşlar doğum sonrası çantada bebek için verilecekleri bir poşete koydum belirli peki kendimiz için olanları doğumhanede mi giyiliyor odaya geçince mi bilgim yok bu konuda onları da belirli bir paket mi yapmalıyım valize sadece katladım koydum ona göre ayarliyayim yarin Allah’ın izniyle doğumum var

Normal doğum olacak sa doğumdan sonra bir odaya alınıyor sun bir iki saat o odada kalıyor sun onun için yanında bolundur ilk giyilecek kıyafetleri senin için daha kolay olur ordan o kıyafetleri giyip servis odasına çıkıyor sun rabbim yardımcın olsun inşallah canım

Sen kendin için giyilecek leri ayrı bir poşete köy ilk giyilecek leri onlar ve bebeğinin ilk kiyafetleri ayrı olsun doğum olunca istiyor lar zaten o zaman verilir giyersin daha rahat olur senin için

Suni sancıyla olacak öyle görünüyor teşekkür ederim :slightly_smiling_face:

Kaçıncı haftada sın

Her şeyi ayarladım ama valize öyle katlayarak koydum o zaman onu da bir paket edeyim belirgin olsun

Aynn ikisi ayrı olsun senin ve bebeğin onları en üste koy yanında gelecek refakatçi ye göster o verir en azından

Çok sağolun

1 Beğeni

Ve ayrı ayrı paketledikten sonra üzerine hangilerinin senin hangilerinin bebek için olduğunu yazarsan kolaylık olmuş olur.. hatta kişisel bakım ürünlerini de ayrı yap ve uzerine de yaz istersen

Teşekkür ederim şeffaf paket yaptım belirgin olsun diye

O zaman sıkıntı yaşamazsınız inşaallah çok iyi düşünmüşsünüz :heart:

1 Beğeni