Sevgili anneler ve anne adayları hepinize merhaba, ben bir ay önce doğum yaptım bunları düşünmek için belki acele ediyor olabilirim fakat yinede fikirlerinizi duymak istedim. Doğumdan bu yana özel bir sebep olmaksızın eşimle aramıza mesafe girdi ve bu benden kaynaklıyor. Ona karşı eskisi gibi bir sevgi hissedemiyorum hatta bazen durduk yere kendisine sinirleniyorum konuşmak bile istemiyorum neden böyle oldu suçlu hissetmeye başladım artık
Lohusalık deprasyonu olabilir, duygu geçişleri olabilir . Gayet normal. Lohusalıkta eşlerin üzerine çok pay düşüyor bizleri bu ruh halinden kurtarmak için. Bence eskisii gibi sevemiyor değil de tüm sevgi ve ilginizi çocuğunuza yüklemiş olabilirsiniz. Bundan sonrası hiçbir şeye yetemiyorum hissi geliyor. Eşinizi tabikide seviyorsunuz sadece bebeğinize olan duygu yoğunluğundan öyle hissediyo olabilirsiniz. Eşinizle kendinize 1 saatte olsa bi vakit ayırın. Dışarı çıkın yüryüş yapın, yemeğe çıkın. Ev içinde beraber açıp film izleyin. Bebeğinizi 1 saatliğine bırakabiliyorsanız annenize kayınvalidenize başbaşa mutlaka vakit geçirin
Çok normal hatta biz boşanmaya kadar gitmiştik aileler çocuk var diye barıştırdı hala aynı mesela ama tek başıma bıraktığını düşünüyorum mesela beni ki öle çok normal aadece geçicek bence