Normal doğum sonrası dikişlerinizin iyileşmesi için neller yaptınız doğum yapan arkadaşlar ebe bana tuzlu su tavsiye etti de bunu yapan fayda gören ya da farklı bir şey olur
Her tuvalet sonrası iyice kurulayıp sonrasında batikonla pansuman yaptım farklı birşey yapmadım ben
Benimde güzel bir tavsiyeye ihtiyaçim var dikişlerim açıyor hareket etmekte çok zorlanıyorum lütfen
Oturup kalkarken bana da çok acı veriyor dört gün oldu doğum yapalı iyice kuruluyorum sık sık bez değiştiriyorum ve tuzlu su sürüyorum sonra inşallah bir an önce geçer gider ben de daha hızlı çözüm var mıdır diye sormak istedim
Tuzlu su olmaz kız saçmalama kim verdi o aklı mümkün olduğunca temiz ve kuru tut tuzlu su sürme daha kötü olur benimde 7 gün oluyor 2 tane dikişi attım bile bencetuzlu suyu bırak doktorlarin tavsiyelerine uy
Doğum yaptıran ebe soyledi ama bana
Bilmiyorum ama benim doktorum temiz ve kuru tut dedi hem tuvalete çıkışında temizle dedi dediklerini yapıyorum anca anca kuruyor işte dikişler ve aciyorda
Temizlik için aynı şeyi bana söylediler tuzlu suyuda ilave ettiler
Tuzlu su ne alaka ya bunu hangi doktor önerir bana da temiz ve kuru tut dedi ve her gün batikon ile pansuman yapmamı önerdi baslarda öyle devam ettim sonrasında da batikonu suya koyup durulandim çok faydasını gördüm ve çok dikiş atılmıştı bana 3 hafta falan sürdü ağrım sonra ufak ufak kaşıntılı ağrı vardı o da çabuk geçti zaten
Bu başlığa keşke doğum yapan arkadaşlar da çok yorum yapsa gerçekten çok önemli bir süreç baktığımız zaman