Doğum sonrası bacak krampları yaşayan ya da krampları artan oldu mu ?
Ne iyi gelir buna yaa ? Gece çok kötü oldum, felç geçiriyorum sandım
Doğum sonrası bacak krampları yaşayan ya da krampları artan oldu mu ?
Ne iyi gelir buna yaa ? Gece çok kötü oldum, felç geçiriyorum sandım
süt veriyorsun diye bedenin zayıf düşmüş ola bilir süt ve süt ürünleri tüketmek gerek benim hamilelikte bacak kramplarım vardı yogurt süt ürünleri tüketirdim hep
Aslında çok da tüketiyorum da gece çok kötü oldum vallahi. Doktora sorup magnezyum kullanırım olmadı
Hiç sorma bende de var. Bir doğum yaptık yerle bir olduk ![]()
biz Azerbaycanda süt verirken özellikle beslenmemize dikkat ederiz uyarırlar hep çünki biz ne yersek bu 40 gün içinde o bizim vücudumuzda kalıyor sırf 40 günde bebekle bizde yeniden doğuyor gibi oluyoruz o yüzden çok dikkat etmek gerek vitamin olmalı yediklerimizde
Doğumdan sonradamı bırakmıyor peşimizi yaa![]()
@Cansu Hiç deme kız, ne oldu bize ![]()
Her şey doğumdan sonra başlıyor ![]()
![]()
![]()
Ömere söyliyim çıkmasın kalsın içimde![]()
Ya bu kramp dediğimiz şeyde deniyor damar damar üstüne bindi öyle mi öyleyse bende 2 gündür oluyor felç gibi ve acisida zor geçiyor gerilmek istiyorum korkudan hicbisey yapamıyorum gerilince oluyor
@afrikanın_gelini54 Aynen de böyle. Her gece yaşıyorum ![]()
istemeden de sizi üzdük mü ![]()
Yok canım gerçekler sonuçta ![]()
Benim de ilk hamileliğimde başladı doğumdan sonra da devam etti hamileyken magnezyum kullandım süt urunleri aşırı tükettim fakat geçmedi hatta gebelikten sonra da bende kaldı şuan ikinci bebeğime hamileyim hâlâ devam ediyor
neyden kaynaklandığını da bir türlü bulamadim inşallah sizde ki geçici olur![]()