Doğum sigortası paketi almak mantıklı mı?

Doğum paketi Sizce alınmalı mı

1 Beğeni

Merhaba canım Mucize Anne’ler arasına hoş geldin. @tecrübeli-anneler aranızda alan var mı?

1 Beğeni

Evet hamileleğin başlarındaysa çok mantıklı. Bana teklif ettiler, ne gerek var dedim üzerine düşmedim. 12bin ₺ye geliyordu sigorta ile. Şimdi sadece doğum ücreti 30500. Pişman oldum yaptırmadığıma.

12000₺’ ye kontroller, testler, doğum, epidural dahildi.

Ben alsam mı bilemedim 55 bin dediler Gebze medical park için

55 bin dediler normal mi gebze

Kaçıncı haftadasınız? Ben sırf merak ettiğim için 32haftalıkken sigortacıyı arayip sordum 29500 fiyat verdi son bir ayım kalmıştı zaten.

Hastaneyi de arayıp ücret alın, karşılaştırın eğer hastane doğum ücretini daha yüksek söylerse elbette sigorta mantıklı olur. Bir de bildiğim kadarıyla sürekli güncelliyor hastaneler ucretleri.

Benim daha çok yeni 6 haftalık

Ben 6 haftalık hamileyken almıştım 65 demişlerdi 60 a vermişlerdi. Benden 2 hafta sonra 70 e 75 vermişler başka hastalara özel hastaneler her ay ayda 2 3 kez bile fiyat güncellemesi yapabiliyorlar. İmkanınız varsa baştan alıp tüm hamileliğiniz boyunca rahat edin derim. Ben öyle yaptım iyi ki de yapmışım diyorum yani.

Benim paketin kapsamı bu şekildeydi genelde benzer oluyor zaten içerikleri

Eğer özel hastane de kesin doğum düşünüyorsanız doğum paketi en mantıklısı. Çünkü her kontrole gittiğinizde muayene ücretini hesaplayınca paket daha avantajlı. Tabi paketin içeriği ve hastane fiyat karşılaştırması yapın. Ben sadece detaylı ultrason için 5 bin vermiştim. Devlette sıra bulmak imkansız oluyor bazen. İçinize pek sinmiyor açıkçası oradaki doktorların muayeneleri.

Öyleyse doğuma kadar fiyatlar çoook yükselir , baştan almak en mantıklısı. Hamile olmadan bile doğum sigortasi yaptıranlar var

Hangi hastane bu

İstanbul Sultangazi de Medistanbul Hastanesi

Kesinlikle alin. Keske benim hastanede paket verseydi. 45000 ödeyeceğim

Yalnız hastaneden doğum paketi almak farklı, bir sigorta şirketi aracılığıyla doğum sigortası yaptırmak ayrı diye biliyorum. Sigorta doğum paketlerinden daha uyguna geliyor.

Haziran ayında Ankara’da, Balgat 100. Yıl Hastanesi’nde doğum paketini 50 bine almıştım.Temmuzda %40 zam gelecek demişlerdi şuan ne kadar oldu bilmiyorum.Bence çok mantıklı doğum paketi o zaman sadece doğumu sorduğumda 35000 demişlerdi.

Bende aldım Medical Park hastanesinden hemen hemen aklınıza gelebilecek herşey var 55 bin di 3 ay önce muayeneler bile 3 bin civarı doğum ücretlerini hiç söylemeye bile gerek yok her 6 ay da bı zam geldiğini düşünürsek doğum paketi çok çok kârlı :innocent:

Bunu biraz acar misiniz anlamadim