Amin amin amin
İkinci çocuk muuuu ?
Dur yavrum daha dur aman diyeyim Doğumun güzelliğine aldanıp da kendini yakma bir anlık heves uğruna
Ben ettim, sen etme
Çünkü bebeğin biraz büyüyüp koşuşturmaya başlayınca bırak ikinci çocuğu, eşinle şey yapmak bile aklına gelmeyecek heheeyyyt
Ben hamileliğim boyunca hep kendimi doğuma hazırlamaya çalıştım. Psikolojik.
Yüzyıllardır yapılan bir şey, yapacağım ben de dedim.
Sen de hep pozitif düşün, hep iyi şeyleri çağır.
Her güzel şeyin illa bir zorluğu olur.
Biz en muhteşemine kavuşacağız
Sancı çektikçe hep kızıma bir adım daha yaklaştığımı hissettim ve düşündüm.
Ve bence insan sonrasında inanılmaz gurur duyuyor kendiyle. Annelerin güçlü olması ordan başlıyor bence.
Sezeryan veya vajinal doğum hiç fark etmez.
9 ay bedenimiz inanılmaz bir şey başarıyor, sonrasında da doğumla taçlandırıyoruz
Nasıl da güzel anlattın
Dün @İlknur ile konuştuk. Dedim gel bir çılgınlık yapalım
Ay Almila uyuyunca böyle düşüncelere dalıyorum.
Sonra uyanınca unutuyorum
Mesela şuan sabahın 5 buçuğu, hafıza kaybı yaşamış gibiyim.
İkinci çocuk mu? İkinci çocuk ne arar la pazarda modundayım
Ne güzel anlatmışsınız annelik zor daha doğurmadan gecenin bu saati bacak kalça krampindan uyanigim canım yaniyor ama kızıma kavusmayi bana bir gün anne diye seslenmesini hayal edince agrilarim uykusuzluğum biraz daha çekilir hale geliyor . 05.40 şuan bacaklarım koparcasina ağrıyor
Tamam hala kendinde olduğuna inandım
Aferin, devam böyle
Allah kolaylık versin 9 ay’ın her günü ayrı zor ama son aylar gerçekten başka bir zor yaaa
Sağlıkla kavuşun inşallahhhh
Kıyamam yaa. Son haftalarda o krampları ben de çok yaşadım ve çok iyi anlıyorum. Allah yardımcın olsun da tez zamanda kavuş yavruna
Bilincim açık şimdilik arada bağlantı kaybı yaşıyorum sadece
Kendime garezim var gibi
O bağlantı kaybında bana ulaş sen, ben kurarım bağlantıyı
Amin amin amin hayırlısı ile inşallah
Amin cooooooooooooooook aminnnnn 9 10 hafta var eğer cimcime daha erken gelmek istemese. Çok uzun geliyor bana
Ahahahhahahaha bağlantı kuruldu çok şükür bir kaç saat idare eder bu şimdi beni
Son 10 hafta hiç geçmiyor ve geçmeyecekmiş gibi geliyor ama çok hızlı geçiyor bence. Son hazırlıklardı falan hep bir uğraşın oluyor çünkü
Evet asla geçmiyor zaman bir kaç eksik kaldı şampuan göğüs pedi göğüs ucu kremi vs. Bu arada bizim lojmanla kaymakamın evi yanyana bahçesinde beslediği horoz ve ben koca ilçede bir biz uyanigiz benle horoz
Doğum sancısı herkesin ağrı eşiğine göre değişir bence . Ben iki kere normal doğum yapmış biri olarak şunu diyebilirim, benim için çekilemiyecek ağrı değil di, doğum hanede kimileri bağırıyor iken benim sesim çıkmıyordu odam da sessiz sessiz sancımı çekmiştim. Önemli olan o süreci doğru kontrol edebilmen nefes egzersizleri iyi geliyordu bana . Sancınin tarifi yok zaten gelince anlıyorsun, ağrı giderek artıyor ve sıklaşıyor, açılman doğuma hazırsa eğer istemsizce ıkınma hissi geliyor sonrası zaten doğum hane . Sonra da bir meleğe kavuşuyorsun o his ,o sancıya değer diyorsun
Bebeğimi görmeyi çok istiyorum hayırlısı ile kokusunu içime çekmek istiyorum
sesini duymak istiyorum
Hic güleceğim yoktu (eş meselesi)