Kızlar 37.haftadayim ara ara korkuyorum en çok da doğum sancisindan ilk gebeligim ve nasıl olduğunu bilmemek daha da ürkütücü sizce neye benziyor? Çok zorlandıniz mi?
Hiç mi yardımcı olacak yok ![]()
Valla bende bilmiyorum ilk dogumumda hiç sancı çekmedim çünkü hiç acilmam yoktu mecburi sezeryanla doğum yapmıştım
şimdi ikinciye hamileyim sanki bunda sancı hissedecekmisim ve normal olacakmış gibi habire düşünüyorum
o sancı biraz ağrılı diyorlar inşallah daglikla kavuşursun bebeğine ![]()
Bazen kramp giriyor onda bile çok kotu oluyorum
- Haftadayım Bende kara kara düşünüyorum. Psikoloji çökmeye başladı. Normal istiyorum ama kaldırabilir miyim nasıl birşey bilmiyorum.
Ben de normal istiyorum bazen anlatıyorlar çok korkuyorum
Yalancı sancın oluyormu hiç?? Bana sürekli soruyolar oluyormu sende diyede bende hayır diyorum yada oluyorsada bilmiyorum dedim. Am 2 gündür gece yattığım zaman adet sancısı gibi kasılma giriyor karnıma doğru vuruyor 1 2 kere cok ağrı oldu sonra durdu, hiç bişi olmamış gibi acaba yalancı sancımıydı ya???
40+4te suyumun gelmesiyle ve 4 cm aciklikla hastaneye gittim, vardigimda 6 cm olmustu. son kontrolde doktoruma aci esigim yuksek ya sancim oldugunu anlamazsam demistim “emin ol anlayacaksin” demisti. gercekten de oyle oldu
nefes kontrolu saglayabilirseniz dayanilmayacak bir sey degil. nefes kontrolunu ne kadar cabuk saglarsaniz acilmaniz da o kadar kolay devam eder ayni sekilde ikinma sureciniz de daha kolay gecer. bebegi kucaginiza verdiklerinde zaten cennette gibi hissediyorsunuz ne olmus ne bitmis her seyi unutuyor insan.
Bende de sol kasık oluyor sanki bir el damarını çekiyor gibi bebek hareketleri de azalır yavaş yavaş demişti doktorum bu haftalarda
Çok güzel bir haftada gelmiş ben de en azından 39 u görmek istiyorum