Doğum sancısı

Merhaba anneler ben yarın 35 haftalık oluyorum normal sancıyla doğum sancısını nasıl ayırt edebilirim ara ara sancım oluyor ama emin olamıyorum

2 Beğeni

Ben de 38 haftalığım doğal olarak sancım vs. oluyor, burada arkadaşlara sorunca dinlenince geçen sancı oluyorsa yalancı sancı, giderek şiddeti artıyorsa doğum sancısı olur dediler.

1 Beğeni

Dinlendiğin zaman geçiyor ise kısa süreli gelip gidiyorsa ağrının şiddetin de artma yoksa bu normal sancı bebek büyüğü rahim de baskı arttığı için ama eğer bel yada sırt bölgesinden başlayıp karın içi kasık bölgesine yayılıyor ise bu doğum sancısı ben de 3 gün sancı çekip doğum yapan biri olarak nefesimi kesecek kadar sancı yaşadım dayanamayıp gittiğimde bebeğin rahim kanalını yumuşatmaya çalıştığını açılma olsun diye söyledi doktor muayene sonucu o gün de doğum yaptım

1 Beğeni

Herkesin sancısı farklı oluyor ağrı eşiğide farklı ben ilk doğumumu 9 yıl önce yaptım ağrı sancı çok şiddetli olmamıştı regli sancısıda çekmedim ben rahat gerçerdi yani çok da uzun sürmedi sancılarım şimdi 2. Ye hamileyim yalancı sancılarım oluyor bakalım bu sefer nasıl olucak ama belden başlayıp git gide artan sancılar olur

1 Beğeni

Gecmeyen bi sanci araliklarla gelir illa anlarsin canim belden gelen bi agri oluyo genelde

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim hepinize :pray:t2: