Merhaba kızlar dün akşamdan beri ağrım var ama doğum sancısı mı bilmiyorum. Kasıklarımda ki özellikle sağ kasığımda adet ağrısı gibi bir ağrı var. Birde belimde ağrı var akşm tam bel kısmında gübiydi ama şuan sanki böbrek boşluklarının olduğu yerde gibi belli aralıklarla giren bir ağrı değil sürekli olan bir ağrı sadece bwlli aralıklarla sanki bıçak saplanıyormuş gibi de oluyor ayağa kalktığımda karnımın içinde bi rahatsızlık hissi hissediyorum bunlar doğum sancısı olabilir mi acaba?
Kasıklardaki ağrılar rahimin baskısından dolayı olan ağrılar oluyor. Hepsini net bir şekilde yaşamış biri olarak söyleyim doğum sancısı düzenli ve dalgalar şeklinde oluyor. Ağrı giriyor yükseliyor sonra azalmaya başlıyor ve geçiyor belli bir süre sonra yine aynı şekilde dalga gibi ve düzenli. 2 gündür bir nstye giriyorum aynı şekilde belimde ağrı hissediyorum mesala bağlıyken nstye bakıyorum çıkmıyor bunlar yalancı sancılar
Teşekkür ederim @Zerrinirrez 37. Haftadayım normalde arada kasıklarda geceri ağrım oluyordu ama bu hiç geçmiyor dün akşamdan beri ve beliöde de oluyor göbek deliğimin etrafında da sanki acıma mı desem ağrı mı desem bişey var ama anlamıyorum.
Teşekkür ederim @admin
Çok az kalmış canım senin nst başladılar mı
Evet ama düne kadar ne nst ağrı çıktı ne ben ağrı hissettim ama bu dün akşamdan beri devam eden bir ağrı
En yakın kontrolün ne zaman
Canım muhtemelen yalancı sancıdır bende senin gibiyim neredeyse 34. Haftadan beri bu belirtiler var her gittiğimde yalancı sancı diyorlar ve hala hiç bir şey yok. En son geçen gün sancılarım 3 dakikada bir geliyordu tamda doğum olacak diye gittim yine bir şey çıkmadı. Bizzat geceleri oluyor sabaha kadar uyuyamıyorum. Ama için rahatlasın diye bir doktora görün istersen
Bu sancılar düzenli olarak gelmeye başladığinda doğum sancısı olur. Sanki yalancı gibi duruyor
Bugün gidicem bakalım ne diyecek bu kadar sancı çektim inşallah gaz ya da üşütme demez.
Bizide haberdar et canım
Doğum sancıları çıktı nst de heran gelebilir bebek hazırlıklı ol dedi şuan 37 deyiz 40 ı beklemicez en fazla 39 a kadar kendiliğinden gelmezse 39 da sezeryanla alınacak hem biraz kilolu hemde şekerim yüksek diye.
Ahh kıyamam
Bebeğin sana hemen kavuşmak istiyor annesi
Zaten yeri iyice daralmış orda çocuk çok haklı gelmek istemekte sığamamış tontişim
Az kalmış kendini nasıl hissediyorsun
Ne dedi doktorun gün verdimi @Glsh887
Tam net bir gün vermedi iki hafta bekleyelim eğer 39 a kadar kendiliğimden gelmezse 39 da sezeryanla alalım dedi.