Kızlar bugün dışarı çıktım işlerim vardı bayağı yoruldum dişarda da devamlı sancım oluyordu karnımın alt kısmından belime doğru eve geldim saat ondan beri sık sık şiddetli dayanılmaz sancılar çekiyorum karnımın alt kısmı ve belim uyluğuma da vuruyor ara ara ama çok düzenli değil yarım saattir durmuş ama sancılarım uzun süre liydi ayakta durmakta zorlanıyordum 39+3 gerçek doğum sancısı olabilir mi su veya nişan yok @tecrübelianneler bilgisi olan yazabilir mi
gerçek doğum sancısı düzenli olur canım. 5 veya 3 dkds bir
bide birinin beline sert bir masaj yapma ihtiyacı duyuyorsun çok ağrın olursa . bnm öyle olmuştu. uzunluğu önemli bide. kısa süreli tutup birakmasi gerekiyor.
senin sancin yarım saatte bı oluyor. benim de seninkisi gibi olmuştu doğuma 3 4 gün kala. 40+2 de doğum oldu bnm. şıklık yarım saatte bir saatte bir olmuştu. buna yalancı sancı deniyor sanırım. ama aciklik 2 günde 4 cm olmuştu.
2 3 güne belli olur. vücut kendini belli eder bikac güne nişan vs gelebilir
sana tavsiyem süreci hızlandırmak istiyorsan küvet veya leğenin içine sıcak su doldurup otur. göbeğine sıcak su tut.(çok sıcak olmayacak iliga yakın.) bide ananas hurma ye . ördek yürüyüşu yap vs.
bu süreç geçici hep bunu aklında tut küçük bı minik dünyaya gelecek inşaallah
İnşallah Allah razı olsun ama sancı hâlâ devam ediyor çok kötüyüm
Ne yaptın cnm azaldı mi sancıların acaba
O zaman doğum sancısı
Sabah 7 de uyuya kalmışım 11.30 da uyandım ama yataktan çıkamıyorum belim ve bacaklarımın iç kısmı ağrıyor tabi karnım da ama dün gece ki gibi değil öyle olur diye korkuyorum yataktan çıkmak istemiyorum
Evde sancıları çekmeye devam edeyim dimi çünkü ne nişan var ne su hâlâ
Evet canım benim de son günlerde iki bacak arası Afedersin vajinal kemikleri bile acıyordu yataktan dönemiyordum ama uyumuşsun biraz yalancı sancı olabilir Çünkü sancıların gelince ben ne oturabiliyordum ne de yatabiliyordum oturunca daha da artıyordu Anlayacağın mı kıvranıyordum Ben son günlerde o kadar Hastane yolunda gidip geldim ki o sancı ile giderken bile Ben diyordum Kesin yalancı Sence beni Eve gönderirler ama dedi suyun gelmiş
Evet sancı o saatte dindi dindiğinde ben yorgunluktan uyuyakalmışım bi gün öncesi de üç saatlik uykuyla duruyordum nerdeyse 24 saat hiç uyumamıştım ve çok yorulmuştum artık sancı dindiğinde bi rahatlama geldi saat dörtte uyudum geece saat beşte tekrar uyandım hâlâ sancım vardı gelip gidiyordu saat yedi de tekrar uyuya kaldım on bir de uyandım biraz sancım vardı ama öğleden sonra sancıların büyük çoğunluğu geçti ara da bi vuruyor on beş yirmi saniye kadar duruyo sonra ilk gebeliğim yaa çok tecrübesizim bilmiyorum ne yapacağımı su ve nişan gelmeden hastaneye gitmek istemiyorum orda çok kasılırım hastane ortamında diye yarın kontrolüm var bakalım yatış vereceklermi
Ayyy hayırlısi olsun insallah. Siz dinlenin bol bol . Sancılar artınca gitmejte fayda var su ve nisan gelmeyedebilir. Vallahi benim de ilk gebelik böyle bi durum yasarsam cocuga bisey olmasin diye sizin gibi giderim herhalde. Kontrolde bakalım ne diyecekler. Yazın bizlere de
İnşallah yazarım belim ağrıyor ve bebek her kasıldığında sancı vuruyor karnıma şu an da bilmiyorum napacam Rabbim kolay doğumlar nasip etsin hepimize de inşallah
Amin insallah ya. Allah bi avazda kurtarsin bizleri
Gittin mi canım doktora? Nasılsın?
Sancılarım var gece kötü oluyorum gündüz idare ediyorum.ama hastaneye daha gitmedim
Bence bi doktora görünmekte fayda var belki açılmanız vardır. Her sey yolunda ise zaten doktor eve gönderecektir
Doktora gittim şimdilik normal dedi hersey ama bu suyun 41.hqftaya götürmez seni dedi cuma günü gel dedi sancım olmasına rağmen nst sancı çıkmadı eve gönderdiler sancın sıklaşırsa gel dedi
kesinlikle
git bir kontrol ettir kendini kuzum🩷
Doğum yaptım dört gün önce
MaşaAllah Lohusalgin hayırlı olsun. nasıl geçti doğumun iyimisin adaşm