Doğum sancısı mı, bu nedir?

Arkadaşlar selam, 1 saattir regl agrisi gibi alt karinda ağrı çekiyorum ve kasıklarım da ağrıyor.Mide bulantısı var, aynı şekilde wc isteği var gidiyorum ama ikiniyorum resmen…Karnım taş gibi ve sanki çok aşağıda, bebek hareketleri normal.38+1 Olduk, bu sancı mi nedir, uyutmuyor?İlk kez böyle ağrım var.

2 Beğeni

@TülayOzan şimdi nasılsın

1 Beğeni

Canım günaydın, hala aynıyım, regl agrisi gibi geçmiyor, doktora yazcam bakalım ne diyecek

Günaydın Hatice hanım, aynıyım henüz :cry:

1 Beğeni

@TülayOzan peki artı olarak lekelenme, bebek hareketlerinde azalma gibi durumlar var mı

1 Beğeni

Lekelenme vs yok şimdi yine baktım, bebek durgun şimdi muhtemelen sancı cekiyorum doktorun cevabına göre hareket edecegim

@TülayOzan evet doğum başlangıcı olabilir hayırlı zamanda sağlıkla gelsin kuzucuk :palms_up_together:t2::rose:bizi de haberdar et lütfen

1 Beğeni

Tabiki çok teşekkür ederim :rose:

1 Beğeni

Doğuma aliniyorum 11 de :cry:

4 Beğeni

Yaa Tülaycımmm sağlıkla doğur inşallah haber bekliyorum senden mutlaka haber ver Allah yardımcın olsun canım benim sağ salim kucağına al inşallah dualarım seninle :pray::sparkles:

Sağlıkla gelsin inşallah

Suan nasılsın ıyı mısın ?Aynısını bende yasadım . Ama ben cınsel ılıskıye gırmıstım :see_no_evil:cınsel ılıskı de dırek dogumu tetıkledıgı ıcın oldu bende. O zaman dogruyom sanmıştım ama sancıların dogum belırıtısı eger duzenlı olmaya devam edıyorsa suyun gelmesını bekle agrını evde cek bnde oyle ıstıyom agrım olursa evde cekmek benı stresten uzaklaş şatıracak. . InsAllhsağlıcakla bebegını kucagına alırsın.

Kızlar sabah doğurdum sezeryanla, çok tatlı prenses gibi bir kızım oldu Allah hepinize nasip etsin… ultrasonla hiç alakası yok fındık gibi aynı, 2950 doğdu ultrasonda 3300 çıkıyordu :smiling_face_with_tear: çok değişik duygular gerçekten yaşamak gerekiyormuş…sezeryan güzel geçti, güzel bir doğum hikayesi ile geleceğim :smiling_face_with_tear:

10 Beğeni

Lohusalıgın hayırlı olsun . Allah anali babali buyutsun canım​:pray::blush::smiling_face_with_three_hearts:

Aa tulayyy durmadı mi seninki kizz sağlıkla gelsin inşallah açılma mi yapmış sancılar Perşembe diyordun günü

Hayırlı olsun canimmm sağlıkla büyüt inşallah ya :four_leaf_clover::four_leaf_clover::heart::heart::cherry_blossom::cherry_blossom: hikaynei bekliyoruz :kissing_heart::kissing_heart:

Geçmiş olsun doğum yaptınız mı nasılsınız

Gözünüz aydın şimdi gordum geçmiş olsun

Hayırlı olsun Tülay Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah :smiling_face_with_three_hearts::hugs:

Kizlar toplu bir şekilde herkese çok teşekkür ederim, ancak kendime geldim diyebilirim…Rahim toparlansin diye sezeryandan sonra neredeyse 3-4 saat suni sancı verilmiş, hemşire söylemedi, doktoruma ağrım çok deyince çıkardılar…Ter içinde kaldım, onun disjnda çok güzeldi sezeryan, baya sohbet ediyordum doktorlarla…Bebeğim ultrasondaki görüntüsünden çok farklı doğdu o biraz bizi şok etti, tam bir prenses bakmaya doyamıyoruz :smiling_face_with_tear: ilk kalkış dışında herşey harikaydı sezeryan olacaklar hiç korkmasın gerçekten

3 Beğeni