Doğum sancısı en fazla ne kadar sürer?

Kızlar dün sabah pembe renkli nişan geldi. Öğleye doğru düzensiz sancılar başladı. Sonra bi ara düzene girdi. Doktora gittik sancı yüksek çıktı nstde. Ama daha sıklaşsın diye eve gönderdi doktor. Sonra tekrar düzensizleşti. Şimdiye kadar da devam ediyor. 10 dkda, 20 dkda, 30 dkda. Bu kadar uzun süre sancı sürer mi? Dün öğleden beri.

38 haftalığım ilk gebeliğim hiçbir bilgim yok sancı nasıl olur o esnada nasıl davrancam ne zaman hastaneye gitmeyilim ayhh ayhh Allahım sen yardım et

1 Beğeni

Doktor bana sancıların 5 dakikada bire düşünce gel dedi kanaman suyun falan gelse hemen gel dedi benim de ilk gebeliğim ama o anda soğuk kanlı olmak gerek yoksa doğuma odaklanamazsınız sancı aradıklarını takip etmek yeterli diye düşünüyorum benim kaç gündür bebek inmiş belim de ağrıyor ama hastaneye gitmicem sancılarım sıklaşınca giderim bi sorun olmazsa tabi

1 Beğeni

Nisanim geldikden 2 gun sonra dogum yaptim yani nisan gelir gelmez dogum olmuyo canim sancin 5dk da Bire dusunce tekrar git kontrole suan dediginiz gore duzensiz sancilariniz evde cekmeniz daha iyi aksama dogru duzene girer buyuk ihtimal

Başta düzensiz olabiliyor yani değil mi? Herkes öyle bir anlatıyor ki çok net aralıklı başlamalı ve devam etmeli gibi. Herkesin böyle net net mi oluyor yani sancısı anlamadım.

Benim de kafam çok karışıktı. Sancıyı anlayamayacağımı düşünmüştüm. Ama anlaşılıyormuş. Onu anladım yani. Bi anda griiyor 1dkya kadar sürüp bırakıyor. Geçince hiç bişey yokmuş gibi oluyor bi dahaki sancıya kadar. Ama herkesin bahsettiği gibi çok düzenli bi aralıkta devam etmedi henüz.

Mesela bugün 11:40tan beri olan sancılarım bu şekilde. Sıklığı yazan kısım kaç dk arayla olduğunu gösteriyor. Ve aşağıdan bakmaya başlayın. En alttaki 11:40ta başlayan.

Hayir canim tabikide oyle olsa hemen doguma alirlar suni sanci vermezler vs vs nisandan 1 hafta sonra doguran bile var ben ikinciye hamileyim ilkinde hemen sancim gelmedi sancim baslayincada cok duzensizdi dogum yaklasdikca duzenli oluyo 5 dk kadar dusuyo zaten

1 Beğeni

İlk doğumda nişan doğumdan 3 gün önce geldi… ikinci doğumda sadece 4 saat önce nişan geldi… ama ikinci doğumda sancı önce başladı