Bu 5 bin tl olan doğum parasını her başvurana veriyorlar mı yoksa üzerine ev araba vs olanlara verilmiyor mu öyle bir duyum aldım da bilgisi olan bilgilendirebilir mi ??
Benim bildiğim kadarıyla herkese veriyorlar her hangi bir şart yok
Cnm ev araba ne varsa fark etmiyor herkes in alma hakkı var alırsın çevremde doğum yapmış kaç kişi var araba da var arsa da ama alıyor lar
Doğum parasi 3 çocuk için her ay mi veriliyor tek seferlik mi
Ben iki defadır alıyorum 3 cu cocugum benımde normalde görevli olanlara sordum tek seferlik dedı sonra bana mesaj geldı gotım gene yatmış sanırım her ay artık
Ailem uygulamasını indirin orda cıcukları ekleyın fıyat gorunuyor son bebeği tıklayınca başta dıor cocuk e devlete bulunmuyor falan hep e devlet acık olsun hemen o arada o uygulamaya gırın cocuk eklemeye basın bıraz baş ağrısı yapıor olana kadar ptt sosyal yardım dakı ve halk banka çalısan hıcbırı bilgı vermedıler sonra bı kac arkadas aldık dedıler bana da mesaj geldı bu ıkı sefer oldu o uygulamayla ugdarmak ıstemıyorsanız ne zaman aldınız en son ona 1 ay ekleyın arada halk banka sorun zaten mesaj gelırse bilinki yatmış ama anladıgım kqdarıyla her ay bunu bende öğrene kadar cok zorlandım o yuzden uzunbyazdım belki başkalarınada yardımcı olur
Yani ilk 2 çocuğumuz 2025ten önce doğmuşsa 3. Çocuğumuz 2025te doğduysa her ay 5 bin mi alacağız..
Evet benım bırıncı 2017 dıgerı 2020 li ve buda 2025 2 defadır alıyorum
Bu bilgi için size çok teşekkür ederim.. heryerde farklı farklı yazıyordu emin olamıyordum..
Rica ederim bende çok uğraştım sonunda öğrendim bide zengin fakir memur işçi fark etmiyor herkes alıyormuş 5 yıla kadar
Nasil başvuracağımıza dair bilgileri paylaştığınız yazınızın da ss sini aldım ki inşallah bebeğim geldiğinde başvurumuzu yapalım o doğrultuda
İNŞALLAH kazasız belasız
Her ay veriliyor 5 yıl boyunca alacak siniz 3 çocuğu olan yani
Ben aralikta doğum yapacam inşallah 3 çocuğum olacak herkes tek cocuk olarak sayılacak tek seferlik 5 bin alacaksin dediler öyleysee cok iyi her ay
Yok her ay banada öyle dedıler başvuru yapan memur bıle dedı tek sefer ama 2 defedır alıyorum çevremde ıkı üç kişide oyle aldı
Evet başta tek seferlik diyor du ama sonra alanlar tekrar almaya başladı ve her ay alınacak miş 5 yıla kadar tabi iyi en azından bez dir mama dır o destek olmuş olur
Iyi bari pek birsey değil ama çoğu kişiye yardımcı olur enazindan
Ya fazla fazla bir şey değil ama ne gelirse kardır bereket versin oda bir deliği kapatır inşallah her ay verirler de 5 yıla kadar