Merhaba arkadaşlar. Ben e-ticaret yapıyorum. Şirketim var ve herşey benim adıma. Ortağım yada başka çalışanım yok. Bağ-Kur ödemesi yapıyorum. Sgk ile görüştüm ama net bişey söylemediler. Doğum için ve izin için ödeme yapıyorlar mı? Bilgisi olan var mı?
Kuru temizleme dükkanım varken doğum yaptım ben de. Bağkurluydum. Doktordan rapor aldım 32. haftamda. Doğum parası, rapor parası vs aldım ben hep
Ne kadar aldın acaba?
Hay Allah razı olsun canım tecrübesizlikten hiç aklıma qelmeyen bir konu açmışsın bende yenilerde iş yeri açtm baqkurluyum çalışanm yok süper bi bilgi oldu bnm içinde… detaylı birşeyler öqrenirsen yazarsan çok sewinirim
Muhasebecime söyledim araştıracak. Bişey öğrenirsem söylerim canım sende öğrenirsen söyle
Tamam canm
Arkadaslar banada yardimci olurmusunuz bende iskurdan ise girdim 23 haftalik gebeyim ve bnim isim 9 aylik temuza geliyor dogumum dogum parasi alabilirmiyim normlde haziranin 15 de bitiyor sozlesmem
Kızlar doğum parası ne kadar veriyolar ki
Bunu işkura yada sgkya giip sorsan daha iyi olur
Ben sgkya gittim pek bilgili değillerdi. Ücret ödenince öğrenebiliriz dediler
Merhabalar. Bende özel de çalışıyorum.33. Haftada izne ayrılacağım yani eylul 9 unda. Doğum da ekim gibi gözüküyor. Ucret ne zaman yatıyor acaba? Parça parça mi yoksa tamamini tek seferde mi? Ve izin suren bitince mi aldın? Bilgilendirebilirmisin
Anladığım ve öğrendiğim ve teyit ettiğim kadarıyla çocuk doğduktan 2 ay içinde yarısını diğer 2 ay içindede kalanını ödüyorlarmış.
Tesekkur ederim o zaman kasım ayinda ve ocak ayinda gibi olur muhtemelen
Merhaba canım. Doğum yaptın mı? Bu konu hakkında bilgi edindin mi
Pztsi yada salı doqum olacak Allah izin verirse bilqi öğrenemedim bu konuyuda qeri bulamadım
Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah herhangi bir yere başvurdun mu? Çalışabilir raporu falan aldın nı
Yok malesef sen naptın peki
Ben şuan 31 haftalığım genelde 32. haftada rapor alınıyormuş bu hafta muhasebecimle konuşup sgkya gidip konuşacam. Sende sgkya başvurabilirsin bence
Merhaba canım. Ben araştırdım 32. haftada çalışamaz raporu aldım e-ticaret yaptığım için satışlara devam edebiliyorum. Doğumdan sonra da doğum belgesiyle birlikte sgkya başvuracağım. Çalışamaz parası doğum parası ve süt parası hepsi yatacakmış.