Doğum önerildi

37+5 haftalık doktor 3 gün önce yatış önerdi ama kabul etmedim evdeyim ve hala sancılarım yok 1 cm açılma vardı sizce ne yapmalıyım ?

Yatisti neye göre söyledi doktor risk mi varmış anlamadım sen zaten tam gününü doldurmamissinki

Risk yok bebek kanala girmiş ve dedi ki bebeğin karın çevresi 3 hafta geriden geliyor beslenemiyor artık bunun için doğum önerdi

1 cm acıklık dogumun hemen baslayacagını gostermez belki 2 hafta bile sürebilir burada ki risk bebeğin beslenememesi demek ki kordondan yeterli kan akımı bebege gitmiyor plesanta işlevini yitirmiş olabilir plesanta yaşlanması da deniliyor bu duruma. Bebek zaten 38 olmus yani dogum zamanı gelmiş. Ben olsaydım risk almaz kabul ederdim cunku yeteri kadar kan akımı gitmemesi demek bebeğin kalbinide alacağı oksijenide etkiler. Normal dogum istiyorsanız da suni sancı verirler

2 Beğeni

Dün gece hastaneye gittim nst çektiler bebeğin kalp atışları iyi dediler 2 cm açılmış 3 günde kasılmalarım var

Katılıyorum kardeşe karın çevresi geriden gelenlere genelde doğum öneriliyor böyle bir çok kardeşin de doğumu gerçekleşti benim yakın akrabamin da aynı şekilde doktor önerdi ise uyun derim sonra pişman olmayın ki zira haftanız da az değil elhamdülillah bebek gelişmiştir yeterince

Ebeler o kadar korkuttu ki yatışı kabul etmedim şuan evde sancılarımın gelmesini doğumu bekliyorum bebeğin hareketleri şuan iyi kalp atışlarına da baktırdık oda iyi çok şükür