Doğum olabilir

37+2 günlüğüm,salı günü sezeryan olacaktım ama bu gün kasılmalarım oluyor,sezeryana alınabilir,dua edin lütfen

Ben de şimdi çıktım doktordan perşembeye kadar bekle doğurma dedi :joy: perşembe sabah 9.30 da ameliyata gireceğim :smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear:

Allah ikinize de kolaylık versin :smiling_face:

1 Beğeni

@ikiprensesbirprens Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzel haberlerini bekliyoruz :palms_up_together:t2::rose:

Doğum oldu ama bebeğim şuan kuvezde,görmedim de :downcast_face_with_sweat:

Hayırlı olsun bebeginede kavuşursun inşallah nasıl geçti doğumun

Ay kuzum hadi gözün aydın üzülme kuvöze alınmasına benim doktorum da kuvöze alınacağını söyledi bebeğimin çok küçük çünkü 2 kg 600 gram şu anda bir gece küvezde tutacağız her ihtimale karşı dedi o yüzden sakın sıkma canını lütfen tedbir amaçlı tutuyorlar

1 Beğeni

Cgerinde enfeksiyon varmış,solunumu iyi demiş eşime,antibiyotik tedavisi başlanmış,sütümü istediler ama sagamiyorum

Aşkım benim sen sağ sürekli sağ sağdıkça gelecek sıcak havlu koy memene masaj yap ki süt kanalların açılsın hiç merak etme o çok güçlü bir bebek sağ Salim kucağına alacaksın sakın moralini bozma güçlü olmak zorundasın onun sana ihtiyacı var şu anda

2 Beğeni

Sıcak havlu imkansız şuan,uğraşıyorum ama gelmiyor süt :downcast_face_with_sweat:

Hangi hastanedesin sen

Devlet hastahanesindeyim

İstanbul mu yani yakınsak ben geliyim havlu ütü vs getireyim diyecektim kettle varsa orada su ısıt havluyu ıslat rezene çayı vs al canım benim ay kendime çok dert edindim canım sıkıldı ya

2 Beğeni

Allah razı olsun,k.marasin ilçesindeyim ben,çok teşekkür ederim,dusunulmek çok güzel bir duygu

Tüh İstanbul olsa vallahi gelecektim eşime bile söyledim uyandır beni haber gelirse dedi iyi misin şimdi nasılsın

Ağrılarım çok fazla ama yürümeye çalışıyorum,bir çay kaşığı ancak çıktı sütüm,onu bile aldılar,enfeksiyonu yüksekmiş,üç gün yada bir hafta kalacak demişler kuvezde,solunumdan çıkarıp besliyorlarmis,genel durumu iyi demiş doktor,ben hiç goremedim,eşimde uzaktan görmüş sadece,diğer odalardan bebek ağlama sesleri gelince kötü oluyorum ama bunada hamdolsun,en azından bulunduğum şehirde,bazılarını .merkez hastanelere sevk etmisler

Bir anda ne oldu böyle anlamadım anne karnında herşey yolunda değil miydi hiç kimse kötü bir şey demedi diye biliyorum bugüne kadar hastaneden doktordan emin misin canım benim

Rabbim analı babalı büyütsün inşallah canım,tez zamanda Rabbim şifasını verir inşallah sağ salim beraber evinize kavuşursunuz :two_hearts::heart:

Herşey yolundaydı,ameliyat hazırlığında kan ve idrar alındı benden geçen hafta ama enfeksiyon bakilmamis sanırım,bende olan enfeksiyon bebeğime geçmiş,az önce gittim gördüm,durumu biraz iyi simdi

Bak yine hastanenin hatası yavrucuğum gördün mü seni de bebeği de riske attı