Doğum nişanı mı?

Merhaba anneler. Ben 35+1 haftalık hamileyim. Dün doktor kontrolüm oldu ver doktorum 1 parmak kadar açılman var dedi. Şimdide ağrılarım var gidip gelen ve kahverengi akıntım oluyor. Bu doğum nişanı mı? Ve 35 haftada doğulan bebekler nasıl olur ben ciğer iyneside vurmuşum kendime

Bende aynı durumdayım 35+1. Bilenler bilgi verebilir mi

Alttan muayenden sonra nedense kanama ve agri oluyo onla alakali bi durum olabilir eger muayene olduysaniz sayet muayene olmadiysaniz kanama ve lekeniz geliyosa bi acile gidin daha cok erken cunki

alttan muayene olduğun için lekelenme olabilir aynı durumu bende yaşadım daha doğrusu alttan bakıldığı zaman hangisinde olursa olsun geliyor

Neden bu kadar erken catı muayenesi yapılıyor ki yani dogumu tetikliyor sanki.

bendede aynı durum var 34+5 haftalık sancım çıktığı için alltan kontrol edilmişti 1cm açılmam çıktı ondan sonra kahverengi ve beyaz akıntılarım oluyor bel ve kasık ağrım da var ama doktor bi sorun olacağını söylemedi şuan 2 cm açılmam çıkıyor ama bekliyorum

orası doğru ben normal doğum yapacaktım mesela alttan muayene yaparak sancı başlatırlarmış benim sancım çok olmuştu son sıralar muayene ettiklerinde ama regl son tarihi yanlış o yüzden bi hafta sonra oldu ama sezeryan oldum

Yani ciddi anlamda dogum baslayacagı zaman yapılsa daha mı dogru olur bilmiyorum henüz ilk dogumum olucak bazı doktorlar dogumdan önce yapmıyor bunlarıda okumustum

ben devlette yaptım doğumumu durmadan alttan battılar son haftalar hep eğer öyle bi durum varsa baktırmayın onlarda doğumu başlayıyor

1 Beğeni