Doğum ne zman olur

Benim 40 haftam 13 kasımda doluyor ama bn sezeryan olucam kacıncı haftada oluyor bilen var mı doktor daha doğum planını belirlemedi

1. Haftada yapiliyo diye biliyorum ama yanliş bilgi vermek istemem

Doktordan doktora değişiyor. Benimki sende plesenta previa major var sezeryan olman lazım ama 36 37.haftada vajinal ultrasonla bakarız eğer bebeğin doğumuna engel olmicaksa normal olur diyor. Ama bu durumda sezeryan demesine rağmen 38 de 39 da sezeryan yaparız demedi. Vajinal ultrason sonucuna göre karar vericek tahminimce

38.39 mutlaka sezeryanla aliyor bebeğin gelişimi tamamsa 37 bile yapan doktor var .

Vajınal ultrasona kaçıncı haftada bakıyorlar bi bilğiniz var mı

Bizim komsuya gün vermisler 38 i tamamla alalim demisler. O aralarda alıyorlar diye biliyorum. Ben normal istiyorum dr beni bekliyo daha dogrusu bebegin gelmesini. Hepimizin gönlündekini nasip etsin rabbim. Kolay dogumlarimız olsun insallah :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Haftaya catı muayeneis olacagim 39 umu tamamlamis olacagim canim. Dogumdan önce de bakiyorlar. Herhangi bi sikinti oldugunda daha erken de bakiyorlar. Senin durumuna bagli biraz da galiba.

Saolun teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için Rabbim hayırlısıyla hepimizin kucağına evlatlarımızı verir inşallah

1 Beğeni

Hemen hemen 20 gün çıkar normal doğum tarihinden ben öyle yaptım doktora gittik ben şu tarihte düşündüm dedim aynen tam oluyo dedi 38. haftaya denk gelmiştim 14 gün önce doğum yaptım

Benim 6.haftada pembe lekelenmem oldu o zaman baktı doktorum bide doğum yöntemini belirlemek amaçlı 36 37 de bakıcam diyo doktordan doktora da değişen bişi

Doktor ve hastaneyle alakali bi durum birazda canim ben ikinci sezeyanemi olucam 39 haftada yapiyomus gittigim hastane ilk dogumumda bile 38 de kendi sancim geldi ikinci 39 a kadar nasl bejliycek bende anlamadim