Doğum ne zaman sizin

38+2 erkek annesi olarak selamlar son 11gun kaldı kavuşmaya bugün doktora gittim ilk defa Altan baktı normal doğum dedi tabi ben bu zamana kadar hep sezeryan istedim ama şuan normal doğum isitiyorum sezeryandan korkuyorum birkere kürtaj oldim suni sancı hap dil altı verdiler sancılarla düşürdüm bebeği gebe okuluna gittimde devlette kadın kürtaja dayanan doğuma haliyle dayanır dedi kendimi öyle avuturuyorum ama kesi olur ilk doğumda illaki dedi için kesiden çok korkuyorum hisedilebiliyormus o yüzden sizin fikriniz nedir bu konuyla alakali

40+3teyim bende ilk ve normal doğum bekliyorum. Açılma güzel ilerlerse kesiye ihtiyaç olmadan da yapılabiliyor inşallah suni sancısız kesisiz sağlıklı doğumlarımız olur :heart: zaten bebeği kucağına aldığın an hiçbir şeu hissetmiyosun diyolar ve bence çok doğru hayali bile mükemmel :face_holding_back_tears::heart:

Benim ilk dogumumda kesigim var kesik attigini hic anlamadim bile dikerkende anlamadim sonrasinda bi kac kez oturup kalkarken hafif acıdı ama hemen gecti sezerryana göre onun kesigi cabuk geciyo anlamamistim bile

Yarın bnm sezeryan

Uygulama 15 ekimi gostriyor ama ben 23 Ekim’de doğum yapmak istiyorum.kucuk kızımla doğum günleri ayni olsun

Doguma kaln gunumuz kışlar dua edin banada :slightly_smiling_face:

Kacta benimde yarın 8.5ta​:heart:

Cok heyecanlimisiniz cok şükür darısı basima inşallah saglikla alin kucaginiza

10 da bnmkide Rabb’im kimseyi o kapıda bırakmasin inlhhh

Bende kurtaj oldum cok zordu uyuşturulmadan yaşamak, şimdi 36 haftalığım 20 gun sonra sezeryan olucam kendim tercih ettim :shamrock:

Benim doktorum 30 Ağustos dedi zafer bayramina geliyor dedi bende 26 Ağustos istedim evlilik yıldönümüm dedim 19 nda gel bir bakalım gelişimine ona göre ayarlarız dedi bizde durumlar karışık :joy: