Kizlar sabahtan beri adet ağrısı var ishal var ve belim cok ağrıyo su veya nisan yok acaba dogum mu başlıyor 37+3
Bide ellerim ve yüzüm şiş gibi hissediyorum midemde rahatlama var bebekte cok hareketli 3 gündür
Okuduğum ve araştırmalarım doğrultusunda evet doğum yavaş yavaş kendini hissettiriyor. Bebek aşağı inip mideni rahatlattıysa bu da bir doğum yaklaşma belirtisi
Evet bende çok araştırdım gecen hafta nst de sancida cikmisti ama ben hissetmiyodum sonra acilma var mi diye muayene etti yoktu
Bir günde neler değişiyor, sen geçen hafta olmuşsun muayeneyi rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Evet cok teşekkür ederim insallah sizde sag salim alırsınız kucağınıza
Bnm bebek de asagi indi ama midem felaket yaniyor . Ictigim su bile bogazimi midemi yakiyor . Oturarak uyuyom o derce
Bende de bu aralar mide de bi hareketlenmeler var, sabah uyandığımda hafif bi bulantı ile uyandım. Bazen gece bulanıyor ama dayanamayacağım gibi olmuyor. Yemek yedikten sonra nefes alamıyorum. Halbuki yemeği de tıka basa yemiyorum yediğim 1 tabak 10 tabağa bedel oluyor
Aşağı indiğini nasil anladiniz acaba
Şu 1 haftaya kadar bende de vardi o hatta oturduğum yerde nefesim kesiliyodu
Dis gorunusten de belli oluyor birde ben 4 parmagimi onceden midemin oraya koyamiyordum simdi rahat bir sekilde koyuuyrum . Eskiler oyle anliyormus . Bende oyle bakiyom hemen elimi gogusumun alt tarafina koyuyorum .simdi rahat bir sekilde sigyor .
Anladım benimde inmis gibi
Bende 38+2 yim herkes bu haftalarda ne olsa acaba doğum mu diyor bir gelselerdi bizim minikler artık ne kadar sabırsızlanıyoruz
Evet ya hic sormayın öglenden sonra gecti benim agri o kadar heyecanlanmıştım doğacak diye
Benim birde ikinci olmasına rağmen öyleyim çok normal aslında birde herkes soruyorsa daha doğurmadın mı diye tamam
Sormazlar mı hergün aynı soru bugun yine aynı agri ishal bakalim heyecanla bekliyorum valla
Ay hadi inşallah gelmeye niyetli demekki senin ki sağ salim bir gelsinler bakalım