Doğum lekesi

Hamileyken ciğere güle dokunmak bebekte leke yapar diye bir söylenti var. Hamileliği boyunca gül suyu kullanan ve sıkıntı yaşayan var mı merak ettim

Hamilelikte bir çok hurafe var . Ben öyle olduğuna inananlardanım . Gül suyu ile yüzüme tonik falan yaparım . Bebeğim daha doğmadı 6.aylığız ama sanmam ki bişey olsun bilimsel olarak bişey yok sonuçta böyle bi varsayım yani

Çok haklısınız türlü konuşmalar var denedim oldu diyenlerde oldukça fazla . Bir süredir gül suyu kullanıyorum bugün aklıma geldi benim gibi korkan ve soran da olmuş ama deneyen var mı açıkçası merak ediyorum.

1 Beğeni

Ben çilek keserken kapı çaldı ve elimi sağ bacağıma sürmüştüm çilek lekesi vardı kızımın sağ bcağında

Gerçekten mi​:flushed: bana da hamileyken türbe ziyareti yapma bebekte leke olur dediler, hurafe diye inanmadım gittim. İnşallah böyle bir şey olmaz.

Ben ilk hamileligimde ciğere ete gule cilege nara hepsine elledim çok şükür oğlum pırıl pırıl hiç leke yok batıl inanç inanmayın

2 Beğeni

Ellemek yada ellememk değil tabikide elleyğnce olmuyo ama birinden saklamak için ciğeri koluna bacağına koyarsan orda leke olur bende bianda irkildiğim için elimi sürünce o şekilde leke oldu küçücük ama türbe meselesi bence yalan ben mezatlığada türbeyede çok gittim zaten Bursa’da heryer türbe onunla bişi olucağını sanmıyorum cnm için rahat olsun

İki oglumdada gittim herhangi bi lekeleri yok kimide 5. Aya kadar oluyo 5 ayı geçtiyse sıkıntı yok diyo eğer öyle bı sıkıntı olsaydı peygamber efendimiz bize zaten bildirirdi çok kafaya takmamak lazım böyle şeyleri​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Merhaba peki bunu hamileliğinizin kaçinci ayinda yapmistiniz hatırlıyor musunuz