Doğum lekesi

Ya bunlar çok tatlııı:joy::joy: yanlız benzemiyor kar sanki​:joy::joy:

1 Beğeni

Ama benim oglandakiler bu kadar belirgin leke değil… hatta büyük oğlanın 4 aylık dfotografini atacam şimdi

İlk doğduğunda nasıldı gittikçe açıldı mi

Sanki kasimis da kızarmış gibii… buda geçti zaten. Küçüğün gözündeki geçti kafadakiler duruyor. Doktor zaten zamanla geçer dedi…

Bizimki leke değil canım hemanjiyom. Damar beni diye geçiyormuş halk arasında. Erken doğumda daha çok görülüyormuş.

Küvezdeyken böyleydi bak zamanla büyüdü. Senin oğlandaki gibi büyük kızımda vardı doktor 4 yaşında geçer dedi geçti şimdi bir şey kalmadı. Önceden ağlayınca çıkardı hemen

Kime dedin onu :joy::joy: bana dediysen… büyük oğlanın 4 aylık fotoğrafı bu su an hicbirsey kalmadı

Ben ilk defa duydum bunu… inşallah geçer zamanla

Böyle benzemiyorlar ama gittikçe daha çok benzemeye başladılar. Başlarını kapatınca anlaşılmıyorlar :face_with_hand_over_mouth:

3 Beğeni

Ay hakikaten​:joy: maşallah pek de tatlılar :revolving_hearts:

Biri niye hep çoraplı… cezalı gibi :joy::joy::joy:

1 Beğeni

O kakasını bezden taşırdığı için yıkamıştık elleri soğuktu o yüzden :joy:

1 Beğeni

Hee… ben hiç eldiven giydirmedim… o yüzden yüzünü cizmesin diye günlük tırnak kontrolü yapıyorum :joy:

1 Beğeni

İnşallah geçer canım geçmezse ileride alınacak ama Allahım başka dert vermesin. Ne çok zorlukla bekledim onları dünyaya gelsin diye o yüzden bunu hiç takmıyorum. Sağlıkla kucagıma geldiler ya gerisi halledilir inşallah :heart_eyes:

Evet ya… çok çektin sen… sende çok sabırlı ve güçlü bir annesin maşallah… sabrın sonunda iki tane melek annesi oldun maşallah :two_hearts:

1 Beğeni

Bende sevmiyorum eldiven giydirmeyi tırnaklarını törpülüyoruz ama yinede çiziyorlar anlayamadan :smiley: Yeni yeni elleri soğuk olmaya başladı ama o yüzden çorap giydiriyorum bende çıkartması daha zor oluyor eldivene göre :smiley:

Gerçekten bana bir ödül bir hediye gibi geldiler :heart_eyes: Dualarınız sayesinde kızlarıma kavuştum çok güzel destek oldunuz bana o dönemde. Allah’ım hepimizin evlatlarını korusun, bize bağışlasın :two_hearts:

1 Beğeni

Eldiven falan hiç sevmiyorum… düşünüyorum biri bana eldiven taksa bu sıcakta ne yaparım diye ona göre davranıyorum :joy:

Amin kuzum… Rabbim kötü günlerini göstermesin inşallah