Doğum lekesi

Bebeğim 14 günlük oldu doğduğundan beri göz kapaklarında ve iki kaş Arasi başlayıp alnına kadar kırmızı mor gibi leke var Dr takip gerekir dedi ilk hemajom dedi sonra doğum lekesi dedi başka Dr takip edelim dedi bir tane Dr korkulacak bir şey yok büyüdükçe geçer dedi var mı çevresinde bu tarz şeyle karşılaşan… kafama çok taktım inşallah geçer

Kızımında vardı iki kaşın tam ortasında kırmızı renkteydi şimdi 4 yaşında gene var ama kırmızı değil açık pembe gibi böyle ağlayınca kırmızı oluyor orası sonra geçiyor hiç bir sıkıntı yok çok şükür

Yani büyüyünce belli belirsiz bir renk alıyor en azından kızımın öyle

Dr ne demişti

Canım resim atarmisin benimde bebegimin goz kapaginda var

Doğum lekesi demişti çok şükür sağlıklı

Tuben niye uyle bilmiyorum ama dinen suyle deniliyor çocuklar dünyaya gelmeden önce melekler onları çok öptü için vücutlarında kızarıklık olur oda bir süre sonra geçiyor

1 Beğeni

Onu bende duymuştum :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Mesaj attım size

Benim iki oğlumda da hem göz kapağında hem kafa tasında hemde ensesinde vardı… büyük oğlan büyüdükçe geçti… hicbirsey kalmadı… küçük oğlanın gözündeki geçti diğerleri de geçer zamanla diye düşünüyorum

Benim ikizlerimin birinde de hemanjiyom var. Doğduğunda yoktu sonradan belirdi ve büyüyor şuanda salı günü ultrason çekilip ilaç tedavisine başlayacağız. Zamanla küçülür geçer diyorlar ama bilmiyorum. Neyse ki sağlık yönünden bir sıkıntısı yok. Doğum lekesi değilse mutlaka çocuk hematolojiye gidin.

Kız… sen nasılsın… daha doğrusu siz nasılsınız… @Mevylinn

İyiyim, iyiyiz canım çok şükür. Bebişler beni salmadığı için uzak kaldım buralardan :face_with_hand_over_mouth: Büyüdük bile 3 aylık oluyoruz 4 gün sonra. :smiling_face: Siz nasılsınız :two_hearts:

Bı foto atsana noooolur :joy::revolving_hearts:

Valla biz iyiyiz eğer oğlumun enfeksiyonu perşembeye kadar düşerse sünnet olacak… 13 gün sonra 4 aylık olacak

1 Beğeni

Nasıldı peki tarif eder misiniz

Şimdi yatıyor uyandığı zaman fotoğraf atayım olur mu… komple kafasına kadar örtülü dee​:joy::joy:

4 Beğeni

Oyy maşallah. Sünnet zamanı bile gelmişş :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes: Erkenden olması en iyisi canım çok bilmeden kendilerini

1 Beğeni

Bunu da şimdi çektim sallıyorum bir yandan :face_with_hand_over_mouth:

3 Beğeni