İyi geceler tatlı anneler. 33. haftadayım doğuma az kaldı ilk bebeğim sezaryen olduğu için ve 15 ay arayla hamile kaldığım için haliyle yine sezaryen doğuracağım. İlk bebeğimde böyle bir korkum yoktu aksine artık doğurup ona kavuşmak istiyordum ama şuanda öyle bir korku almış ki beni size anlatamam. Resmen damarlarım karıncalanıyor gece uykularım kaçıyor tekrar sezaryen tekrar ameliyat narkoz kesi dikiş yara vs bunları düşündükçe ürperiyorum. Hem oğlumu geride bırakıp o ameliyathaneye gitmek de ayrıca zor ve katlanılamaz olacak eminim. Miniğimi kime bırakacağım diye düşünüp düşünüp ağlıyorum… Ve çevremde ikinci sezaryen çok zor diyenler var bunun da etkisi var sanırım. Kontrollerimi ve takibi devlet hastanesinde yapıyorum doktorumdan da memnunum çok ilgili çok başarılı bir doktor. Ama anlam veremediğim bir korkuyla geçiyor günlerim. Lütfen içimi rahatlatacak bir şeyler söyler misiniz çok ihtiyacım var ![]()
Öncelikle sağlıkla kucağınaza almayi nasip etsin mevlam bende 10 Eylül için sezeryan günü aldım baştan beri sezeryan a odaklanmistim ama detayı öğrendikce bende korkmaya başladım arkadaşım pazar günü sezeryan oldi ve cok kolay olduğunu paylaştı sakin kalmaya çalış rabbim ikimizede kolaylık versin
Amin amin inşallah sağ salim kucağına alırsın rabbim yardımcın olsun sürecin başından sonuna inşallah çok kolay geçer ![]()