Merhaba doğum kontrol hapı kullanınca lekelenmeniz veya kanamanz ne kadar sürdü doktor arada leke yapabilir demişti ama hiç gecmiyor sürekli adetli gibiyim
@Rukiyee galiba ben burda bı arkadaşta bu tarz bı sıkıntı yaşadığını okumuştum @sude1 sendin galiba surekli kanaman oluyodu sonra spiral taktırdiydin galiba arkadaşimiza bilgi verir misin
@all yardımcı olabilir misiniz
Bende spiral taktıracağım aama rahmim yıpranmış doktor üç ay sonra dedi o surede hap kullan dedi Ee hap da kanama yapıyor yani nasıl olcak o iş
Doğum kontrol hapları rahim duvarına zarar veriyor. İnceltebiliyor. Ya da kalınlaşabiliyor. Kanamada bu durumda çok oluyor. Başka bir doktora daha görünün olmadı
Öyle görünüyor bı üç beş gün daha geçmezse sanırım hapı da birakacagim
Evet canım doğum kontrol hapına başladığım günden itibaren kanamam çok yoğun oldu spiral taktırdım kurtuldum çok şükür ama şöyle ki doğum kontrol hapları bende yan etki yapıyor diğer 2 si de aşrçırı kusma ve baş dönmesi yapmıştı bünye kabul etmiyor sanırım
Bence hiç beklemeyin direk bırakın çünkü ben böyle diye diye o yoğun kanamayı 13 gün çektim spiralle kurtuldum değmez bence
Cevabınız için teşekkürler şuan leke şeklinde döndü ama devam ediyor bu ayı bitiricem iki ay sonra da spiral taktırcam önceden de kullandım