Doğum için suyum gelmiş olabilir mi?

Arkadaşlar ben bugün ilaç yazdırmak için sağlık ocağına gittim fakat yürümekte zorlandigimdan duvarlara tutunarak gittim dönüşte bacaklarım kırılırcasina ağrıyordu eklemlerim kaldırımda kalakaldım . Ağrıdan rahim kismimda ağrımaya başladı ılık birşeyler geldiğini hissettim aktı. Eve kendimi atabildigimde kokusuz renksiz su geldiğini gördüm . Amniyon sıvısı olabilir mi ? 60km uzakta merkez hastaneler kaldığım yerde doğum uzmanı yok

2 Beğeni

Kokusuz ve renksizse ve dediğin gibi aktıysa olabilir :pleading_face:

Bence direkt doktora git arkadaşım. Bu kadar bacak ağrının olması da iyi değil

Meraklandırma beni, bekliyorum haberini. Acile git lütfen :pray:

2 Beğeni

Aradım doktorumu kalsiyum yazdirdi malesef bir care söyleyen yok ben gittikçe yürüme yeteneğimi de kaybettim​:disappointed:

2 Beğeni

Canım çok yanıyor :disappointed:

1 Beğeni

Sicakmi gelen su alt tarafini yakar

2 Beğeni

Çok geçmiş olsun canım umarım suyun değildir​:palms_up_together:keşke hastaneye gitme imkanın olsa gitmen iyi olurdu bacak ağrısına gelince benim ilk hamileligimden beri var şuan 7 aylık oldum senin anlattığın durumdayım en iyi vitaminleri aldım ne yaptıysam kullandiysam olmadı afedersin tuvalete dahi gitmeye gücüm yok benim annemde de böyleymiş bende genetik deyip çare aramaktan vazgeçtim sadece doğum için gün sayiyorum

3 Beğeni

Ilık tı su aşırı sıcak değildi

1 Beğeni

Teşekkür ederim :hibiscus: Allah sizede şifa versin inşallah doğumdan sonra geçiyor mu bu kemik kırığı ağrıları inşallah kalıcı değildir :sweat: ilcedeyim annemde inşallah en yakın zamanda bir doktora gideceğim burda kadın doğum doktoru yok

3 Beğeni

Doğum yaklaşınca öyle oluyor kokusu nasıl?

3 Beğeni

Kokusuz ve su gibi şeffaf hatta suydu .

1 Beğeni

Ahh ahh şu yaşadığın badireler son bulsun da bebeğini sağlıkla kucağına aldığında tüm acıların son bulsun :pray::pray::pray:

Çok içten şekilde dualarımdasın :pleading_face::heart:

2 Beğeni

Amin cümlemize inşallah :palms_up_together::tulip:Doğumdan sonra ağrımın çoğu yavaş yavaş geçti sadece aşırı zorlandigimda çok iş yaptığımda bacaklarım tutuluyor onun içinde dinlenmem gerekiyor

1 Beğeni

Allah razı olsun canımsın :palms_up_together::hibiscus: uzaklarda bir yerlerde birinin duasında olmak çok güzel duygu. Allah çocuklarını eşini sana bağışlasın arkadaşım evinden huzur sağlık eksik olmasın sende Duamda olacaksın hep​:hibiscus::palms_up_together: imtihan dünyası yaşadıkça sınav bitmiyor. Kız kardeşim de olmadı benzer bişi. Anneme soruyorum geçmişi hatırlıyor yakın zamanı hatırlamıyor . O da geçmişte böyle sorunla karsilasmadigini söylüyor. Demek bu benim imtihanım genetik de değil miş

2 Beğeni

İnşallah benimde geçer doğumdan sonra kizima daha iyi bakarım inşallah hayırlısı ile​:sweat::palms_up_together::hibiscus:ağrılar beni mahvetti . Her saat başı uyanigim 05.59 şuan . Gece vakti kemik sızıntısı ile uğraşıyorum

3 Beğeni

Geçer inşallah​:palms_up_together::tulip:hayırlısıyla güzel bir şekilde bebeğine de bakarsın seni anlıyorum ağrılar insanı mahvediyor aynı durumdayim küçük bir kızımda var onunla birlikte atlatmaya çalışıyorum hatta​:person_shrugging: biraz zor oluyor ama sonunda bı mucizeye şahit olacağız inşallah moralinizi yüksek tutun rabbim bütün annelerin yardımcısi olsun inşallah :palms_up_together:

2 Beğeni

Allah yardımcımiz olsun inşallah :heart::palms_up_together:

2 Beğeni

Kaç haftaliksiniz

2 Beğeni

33+4 bugünde bitti sayılır 33+5 diyelim​:expressionless:

1 Beğeni

Daha erken mis mecbur doktora gideceksiniz ne olur ne olmaz belki ilaç veril

2 Beğeni

Pazartesi den sonra ancak kendi başıma evden çıkamıyorum dizlerim tutmuyor eşimi beklemem gerekiyor :pensive:

1 Beğeni