Doğum için bilgi

Bursa da özel hastane mi tercih edersiniz şehir hastanesini mi şehir hastanesi nasıl

@bursa-anneleri ??

Ben Nilüfer Doruk Hastanesi’nde doğum yaptım ilgilerinden yardımlarından çok memnun kalmıştım ama şimdi şehir hastanesini çok duyuyorum doğum yauan arkadaşlarm da çok var odaları çok güzelmiş refakatçiye bile hassas davranıyorlarms . Kişisel odalar da mevcutmus ufak bir miktar para odeniyormus. İkinciye hamileyim bir albeni sunmuyor değil yorumlar :sweat_smile:

İlk gebeligimde özele gittim özelde doğum yaptım ama inanın hemsirelerden hastaneye kadar hiç memnun kalmadım doktorum hariç. Şuan ikinciye hamileyim şehir Hastanesi’ne gidiyorum kontrollere dogumuda orda yapacağım nasip olursa. Yakın zamanda doğum yapan tanıdığım hem hemsirelerden çok memnun kaldı hem tek kişilik odalar hemde doktorundan ve iki gece yatis verdiler ona herşey çok rahat geçti.

Hangi hastaneydi acaba

Şehir Hastanesi’ne gidiyorum şuan yakınımda orda doğum yaptı. İlk çocuğumu da medicabilde doğurmuştum ama 9sene önceydi doktorum hariç hiç birşeyden memnun kalmadım.

Ben şehir hastanesinde doğum yaptım memnun kaldım